Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Clan içi sorun.lütfen cevap yazın arkadaşlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar kusura bakmayın ama sizlere de danışmak istedim.Şimdi ben kendi clanımı kurarken biz br topluluk olarak karar verdik ve bir arkadaşımın hatırı için eski clanımı dağıtıp yeni clanımı kurdum.eTr clanı.Her neyse bu hatrını kırmadığım arkadaşım ismini vermiyorum bana yardımcı oldu clan işlerinde,clana adam alımlarında.Ancak, ilerleyen günlerde bazı aksamalar gördüm ve kendisinin yalan söylediğini düşünmeye başladım.Sürekli olarak benden hesabımın id ve şifresini istemesi,her fırsatta benim hesabımı istemesi çok garibime gitti.Geçen gün bir arkadaşıma verdim hesabımı çok yakınımdır kendisi ve oyunda da en çok güvendiğim kişidir.Her neyse ona verdim hesabı ve gece yattım.Bu diğer clanımdan adam gece benim hesabıma pm atmış ve kendisini benim kuzenim olarak göstererek hesabın id ve password ünü istemiş.Ama alamamış.Ben öncedenki olayları da göz önünde bulundurarak bu arkadaşın benim hesabıma göz diktiğini ve çalmaya çalıştığını düşünüyorum.Kendisiylede oyuna girince görüşeceğim.Fakat sizlerin görüşleri de önemli.Bu arkadaş yüzünden atılmadığımız ts kalmadı.Warrockfire dan ip ban yedik ve ben bıkmış durumdayım.Bana yardımları ve hatrı yüzünden birşey demiyorum.Güya yaşı da benden büyük.Sizce clandan atıp her türlü görevinden de men etmeli miyim ?
Bunu sorma bile böyle insanlar sana kendini iyi gösterir sonra bi bakarsın charın çalınmış. Benimde çalındı aynı adam olabilir ismini söyledimi?
Bahsettiğin kişiyi biliyorum . Benim düşüncem o kişiyle bütün bağlantılarını kopar ve klandan at.
Charına göz dikmiş adam bide düşünüyormusun at gitsin...
ben bu sorunu çözemedim cok uzun yazmısınBig Grin

Sherlock

Kendi gözlemlerine göre karar vermelisin.
Bence hiç guvenme bendearkadaşıma guvendim adam dedi seri kasıyım 11 yapiim g1 cek dedi olmaz dedim ve adam la şu an aramız coook bozuk bence pek guvenme oyundan tnıdıgın kşilere ve yalan soylemiş at gitsin leşleri barındırma !
Acıma at gıtsın
Referans Adresler