Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WTR & XgameTR Olimpiyatları 9.Event Kod Adı 'Kaptı Kaçtı' Kazananlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

TaTy

1. ncakillerz 400 G1 + 3 Puan
2. quixoticly 2 Puan
3. notron88 1 Puan

Oyunculardan Conturas haritasında 6 tane Hummer'i Derberan baseden NIU baseye yani Finish noktasına en hızlı götüren kazandı. Odada 11 oyuncu vardı 6 tane Hummer.Kapabilen aldı hummeri.Yol tercihi önemliydi.

Kazanan arkadaşlara tebrikler.

Final eventi Çarşamba günü olacak muhtemelen.10 event sonunda puanları toplamı ;
1.Olana 30 days gold premium
2.Olana 30 days silver premium
3.Olana 30 days bronze premium

Video :

Çok güzel eventti Smile 400g1 mis beyfendi
video onay bekliyor yayınlandığında eklerim beyfendi

Tebrikler
Dershanem oldugundan derse verdim kndimi gözetmen olarak gelemedik artik saglık olsun Smile

Mete saat 12 de gece vardiyasını ben devralırım,sabahleyin devr-i teslim yaparım gine sana
Giremedim bi anda doLdu ama merak ediyorum event'i videosu varsa izlerim artık
Saat 21:30 ts çöküyo haftaya ertelenir diye çıkıyorum dışarı.Geliyorum bakıyorum aa event olmuş bitmiş.Yani kutupta bahtsız eskimo olsam deveyle karşılaşıcamSs.gif
kazananları tebrik ediyorum beyfendi
Güzel eventti valla Smile

TaTy

(08-15-2010 11:24 PM)EmrE Can KUTLU Yazılan: [ -> ]Saat 21:30 ts çöküyo haftaya ertelenir diye çıkıyorum dışarı.Geliyorum bakıyorum aa event olmuş bitmiş.Yani kutupta bahtsız eskimo olsam deveyle karşılaşıcamSs.gif

Ts3 kapandı yarım saat sonra açıldı.KaanTopal'ile iletişime geçemediğimizden ileri bir tarihe erteledik diye duyuru açtım evet ama TS3 gelince tekrar Duyuru açtım ve 45 dakika bekledik.Herkesin okuması için ve geldilerde server doldu ve başladık oyuna.

Yani burda bizim bi kabahatimiz yok.Ertelesek niye ertelediniz diyosunuz yapsak erken yaptınız diyorsunuz.GM yetkimiz olunca oyundan duyururuz artık.
Tebrikler kazananlara.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler