Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Kapanıyor..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
(02-14-2010 11:23 AM)Avril Lavigne Yazılan: [ -> ]1.Öncelikle Baslat>>çalıştır>> msconfig yukardaki sekmelerden baslangıcı tıklayıp hepsini devre dısı bırakın.
2.İnternetten GameBooster 'i indirip kurun kurduktan sonra Oyun Birleştirme sekmesınden Warrock un kurulu oldugu klasörü secin ve kendi haline bırakın tamamlasın.
3. oyuna girmeden Oyun kipine geçin (gamebooster la )
4. oyuna girmeden masaüstü çözünürlüğünüzü düşürün
5.oyun açıldıktan sonra su adımları izleyin :

-Ondan sonra CTRL+Alt+Delete yapıyoruz,
-Açılan pencereden işlemler yerine giriyoruz,
-Sonra o işlemler bölümünden ''Wr_LAUNCHER.exe'' üerine sag tıklıyoruz,
-Tıkladıkdan sonra acılan menüden öncelik ata yazısının üzerine gelip ''NormalinÜstünde'' veya ''Yüksek'' diyoruz,
-Gelen uyarı penceresine de ''Evet'' dedikten sonra oyuna tekrar dönüyoruz,
-Oyunda kasma ve lag azalıyor.
-Bu denenmiştir 2-3 kişi tarafında ve olumlu sonuclar alınmıstır,

"5." bölüm alıntıdır (yazmaya üsendim Big Grin)

eeeee Emege saygı

Arkadaşlar Warrock Az Kassın Die yukarıdaki İşlemleri uyguladım Pc'ye Sonra Warrock Kapanmaya başladı.Exe Hatası Vs. Hatalar Vermeden Drek Kapanıor Bi Çözüm Varmı ??
Öncelik atlama olayını yapmadığımda oyun daha az hata veriyo bende ama yinede saat başı kapanıyo programı açmasamda anlamış değilim Ss.gif
(08-15-2010 04:07 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Öncelik atlama olayını yapmadığımda oyun daha az hata veriyo bende ama yinede saat başı kapanıyo programı açmasamda anlamış değilim Ss.gif

Bende SaatBaşı Olsa Yine İyi 1 Oyun Oynuom Oyunda Ekran Donuo Ses Var biraz Bekliom Oyun Kapanıo Ss.gif
GameBooster Bu aralar sapıttı. programı açmadan oyuna gir eğer yine aynı sorun devam ederse hallederiz bi şekilde
(08-15-2010 06:06 PM)Avril Lavigne Yazılan: [ -> ]GameBooster Bu aralar sapıttı. programı açmadan oyuna gir eğer yine aynı sorun devam ederse hallederiz bi şekilde

Bencede GameBooster 'dan Dün Bişi Yoktu Dün GameBooster Yükledm Atmaya Başladı Sad
arkadaslar bende de htaa vermeden 10 dk oynuyorum hafif bi donma oluyo direk masaüstü? SadSad
Referans Adresler