Arkadaşlar xFire Kuruluydu Önceden Video Çekebiliordum Fkt Bilgisayara Format Attırdım Tekrar Yükledim:
xFire Dan Oyuna Giriorum Sag Allta Bildiri Vermio Ve Bu yüzden Video Çekemiorum Oyunda Yarım Edermsnz ?
Söylediğim adımları izle büyük bir ihtimalle düzelicektir ;
Xfire dan - Tools/Options/Games'e tıkla biraz bekleyeceksin bilgisayarında yüklü olan oyunları tarayacaktır,yüklendikden sonra
Installed Games listesi vardır burda bir kaç oyun gözükür hemen aşşağısında
Not Installed vardır ona 2 kere tıklayıp uzun bir oyun listesi açılcağını göreceksin ordan
WarRock yazanını bul.WarRock'a tıkladığında sağda seçenekden '
Manual Detect ' diyip
Browse butonuna tıkla daha sonra warrockun yüklü olduğu klasörden
wrlauncher.exe bulup 2 kere tıkla sonra apply diyip pencereyi kapat.Oyuna girdiğinde tekrar dene video almayı.Umarım çalışır

XFire'yi kapsayan 2. bi' oyun yüklediysen oda engeller 1.oyunda XFire'nin online olmasına
Ben warrock için XFire indirmiştim taaaaaa ne zamandır , geçen ay TDU indirdim şimdi TDU XFire'ye cevap veriyor wr vermiyor

Bence bırak HyperCam kullan gayet basit ve kullanışlı..
(08-14-2010 06:40 PM)Orçun Çimen Yazılan: [ -> ]Söylediğim adımları izle büyük bir ihtimalle düzelicektir ;
Xfire dan - Tools/Options/Games'e tıkla biraz bekleyeceksin bilgisayarında yüklü olan oyunları tarayacaktır,yüklendikden sonra Installed Games listesi vardır burda bir kaç oyun gözükür hemen aşşağısında Not Installed vardır ona 2 kere tıklayıp uzun bir oyun listesi açılcağını göreceksin ordan WarRock yazanını bul.WarRock'a tıkladığında sağda seçenekden ' Manual Detect ' diyip Browse butonuna tıkla daha sonra warrockun yüklü olduğu klasörden wrlauncher.exe bulup 2 kere tıkla sonra apply diyip pencereyi kapat.Oyuna girdiğinde tekrar dene video almayı.Umarım çalışır 
Onu En Başta Denedim Ama Olmadı.. Şmdilik HyperCam Kullancam..
(08-14-2010 06:47 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]XFire'yi kapsayan 2. bi' oyun yüklediysen oda engeller 1.oyunda XFire'nin online olmasına
Ben warrock için XFire indirmiştim taaaaaa ne zamandır , geçen ay TDU indirdim şimdi TDU XFire'ye cevap veriyor wr vermiyor 
TS3 Var Oda xFire Kapsıo Onu Mu Kaldırayım ??
Hayır be ts3'ü kaldırma

o etkisiz eleman
(08-14-2010 06:53 PM)Jr_Nik0tiN Yazılan: [ -> ]Bence bırak HyperCam kullan gayet basit ve kullanışlı..
XFire her zaman favorim,bir şeyde direk tek tuşuma bakıyor,öbüründe basıcaksın açılırken kasma olcak FPS gözükçek sonra FPS için bi kasma yaratacak ohoooo ölme eşşeem ölme

Fraps'ta güzelde warrock kapatıyor dediler ben denemedim sen dene istersen bir