Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: biri yardım edebilirmi lütfen...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
gamefirst e ıd ve şifremi yazıp giriş yapamıyorum böle bi hesap bulunamadı diyo ama oyuna giribiliyorum biri yardım etsin lütfen delircemAngry
Bazen lagtan oluyor,bende olduğu zamanlarda ID Pass yazıyorum login error filan diyor,o an sayfayı yenilediğimde hesabıma girmiş bulunuyorum.
-Sayfayı Yenile

-Farklı internet tarayıcalarıyla dene(mozilla,google chrome)

-Modeme ve pc ye reset at.

-Olmazsa başka bir chardan ticket at.
ins dediğiniz gibi olur daha öncedende böle oldu kardeşimin charına bağladık bu benim charı öle giriş ypmaya başladım geçenlerdede msn yi gizliyi falan deiştirdim dün javelin yüklicekdim charda bi türlü giremiyom dünden beri gamerfirst e
dostum yan g1 hesabı seninki belli... artık yan hesaplardan giriş kaldırıldı ana g1 hesabından giriş yapabilirsin.
(08-14-2010 09:38 AM)tolgaergün Yazılan: [ -> ]dostum yan g1 hesabı seninki belli... artık yan hesaplardan giriş kaldırıldı ana g1 hesabından giriş yapabilirsin.

o ne demek ya hiç bişe anlamadım ???
Kardesinin charından gir kodu yükleyeceğin yerde kendı hesabını seç Smile
Bu yeni sistem charına ekli olan diğer charlardan biri ana hesap olmalı o yüzden giremiyorsundur o ana hesapla giriş yapmak zorundasın bundan sonra
Referans Adresler