08-13-2010, 10:46 PM
Arkadaşlar 1280x800 çözünürlükte laptopta warrock oynuyordum.
Bu bikini olayı gelene kadar hiç bir sorun yokken bu etkinlik geldiğinde sorun başladı.
Sorunu kısaca anlatayım;
Oyuna giriyorum, id şifre yazılan bölümü yada ayarlar kısmını açıyorum
Fare imlecini kıpırttatdığımda ses geliyor ama görüntü gelmiyor.
Çözünürlüğü değiştirdiğimde giriyorum ama ani birşey olunca; level alınca , davet yollarken , item süresi bittiğinde gene ekran kapkara oluyor ve sadece ses geliyor.Odalara girdiğimde kapkara bir ekran oluyor. Çözünürlüğü değiştirdiğimde bazı harfler okunmuyor,bazı yazılar(sp,hp metre , doğdumuzdaki 10sn ölümsüzlük yazısı v.b) görünmüyor. 1280x800 yapınca görünüyor o oyunu rahat oynuyorum ama diğer oyuna girerken gene ekran kapkara olup sadece ses geliyor.
Oyunu silip baştan yükledim ama gene aynı sorun.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Turk Brave arkadaşımız konu açmış ama bir kere olup tekrar bozuluyor.
Bu bikini olayı gelene kadar hiç bir sorun yokken bu etkinlik geldiğinde sorun başladı.
Sorunu kısaca anlatayım;
Oyuna giriyorum, id şifre yazılan bölümü yada ayarlar kısmını açıyorum
Fare imlecini kıpırttatdığımda ses geliyor ama görüntü gelmiyor.
Çözünürlüğü değiştirdiğimde giriyorum ama ani birşey olunca; level alınca , davet yollarken , item süresi bittiğinde gene ekran kapkara oluyor ve sadece ses geliyor.Odalara girdiğimde kapkara bir ekran oluyor. Çözünürlüğü değiştirdiğimde bazı harfler okunmuyor,bazı yazılar(sp,hp metre , doğdumuzdaki 10sn ölümsüzlük yazısı v.b) görünmüyor. 1280x800 yapınca görünüyor o oyunu rahat oynuyorum ama diğer oyuna girerken gene ekran kapkara olup sadece ses geliyor.
Oyunu silip baştan yükledim ama gene aynı sorun.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Turk Brave arkadaşımız konu açmış ama bir kere olup tekrar bozuluyor.

directx leri etkin yap aslan !![[Resim: xxxo.png]](http://img822.imageshack.us/img822/4353/xxxo.png)