Istanbul iftar saatine kadar bi' sorunu olana iftar vaktine kadar yardımcı olabilirim.. Bi sorunu olan ?
Not 1 : Ezan okunduğunda konu kilitlenecek, 2. Bir evente kadar sorularınızı kendi konunuzda belirtin.
Not 2 : Kızlarla olan sıkıntınıza yardımcı olamam

Yarın halısaha maçı var.Akşam 22:00 da. Sorum şu ;
Sıcaklar bir yandan akşam serin serin forvet oynayayım bi terliyim sonra duş alıyım halısaha çıkışında
2.seçenek kaleci oluyum ne halleri varsa görsünler bizim nevzat ben forvet oynayınca gol atamıyor ağız burun yapıyo (:
Sence ?
(08-13-2010 07:53 PM)Black Yazılan: [ -> ]Yarın halısaha maçı var.Akşam 22:00 da. Sorum şu ;
Sıcaklar bir yandan akşam serin serin forvet oynayayım bi terliyim sonra duş alıyım halısaha çıkışında
2.seçenek kaleci oluyum ne halleri varsa görsünler bizim nevzat ben forvet oynayınca gol atamıyor ağız burun yapıyo (:
Sence ?
ilk önce kendini düşün abi forvet oyna sonra bi duşa gir rahatla..
2.si sen planlı oyna taktiksel oyna paslaşarak oyna ince gör şut çekerken o zaman nevzat ağız burun yapmaz
Ama bence hiç oynama abi

sen maçı satıyon abi ya
böle kısmetse bi ara aramızda yaptığımızda sana maden suyu ısmarlıyım ben

Tavukmu yumurtadan yumurtamı tavuktan

))))
Ne olacak bu oyunun hali .d Yazılar bozuldu millet ortalıkta cıplak dolaşıyor vs yapsak cıvkı çıkıcak ciddiye almıcaz

(08-13-2010 08:45 PM)x0nlywood Yazılan: [ -> ]Ne olacak bu oyunun hali .d Yazılar bozuldu millet ortalıkta cıplak dolaşıyor vs yapsak cıvkı çıkıcak ciddiye almıcaz 
Efenim mes-ele cıbil kadınlar degil,mes-ele nefs'imize hakim olup dinden çıkmamak

Falan filan
Mete takdir-i ilahi yumurtayı yaratır,ondan civciv çıkar.civciv büyür tavuk olur