Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 1.Geleneksel Sıkıntı eventi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Istanbul iftar saatine kadar bi' sorunu olana iftar vaktine kadar yardımcı olabilirim.. Bi sorunu olan ?

Not 1 : Ezan okunduğunda konu kilitlenecek, 2. Bir evente kadar sorularınızı kendi konunuzda belirtin.
Not 2 : Kızlarla olan sıkıntınıza yardımcı olamam Smile

TaTy

Yarın halısaha maçı var.Akşam 22:00 da. Sorum şu ;
Sıcaklar bir yandan akşam serin serin forvet oynayayım bi terliyim sonra duş alıyım halısaha çıkışında

2.seçenek kaleci oluyum ne halleri varsa görsünler bizim nevzat ben forvet oynayınca gol atamıyor ağız burun yapıyo (:

Sence ?
(08-13-2010 07:53 PM)Black Yazılan: [ -> ]Yarın halısaha maçı var.Akşam 22:00 da. Sorum şu ;
Sıcaklar bir yandan akşam serin serin forvet oynayayım bi terliyim sonra duş alıyım halısaha çıkışında

2.seçenek kaleci oluyum ne halleri varsa görsünler bizim nevzat ben forvet oynayınca gol atamıyor ağız burun yapıyo (:

Sence ?

ilk önce kendini düşün abi forvet oyna sonra bi duşa gir rahatla..
2.si sen planlı oyna taktiksel oyna paslaşarak oyna ince gör şut çekerken o zaman nevzat ağız burun yapmaz

Ama bence hiç oynama abi Big Grin

TaTy

Kalede iyiyimde direk dibinde oturup maden suyu içerken çok gol yedim Big GrinBig GrinBig Grin
sen maçı satıyon abi ya Big Grin

böle kısmetse bi ara aramızda yaptığımızda sana maden suyu ısmarlıyım ben Big Grin
Tavukmu yumurtadan yumurtamı tavuktan Smile))))
(08-13-2010 08:01 PM)Black Yazılan: [ -> ]Kalede iyiyimde direk dibinde oturup maden suyu içerken çok gol yedim Big GrinBig GrinBig Grin
Hahah :Big Grin Big Grin
Ne olacak bu oyunun hali .d Yazılar bozuldu millet ortalıkta cıplak dolaşıyor vs yapsak cıvkı çıkıcak ciddiye almıcaz Big Grin
(08-13-2010 08:45 PM)x0nlywood Yazılan: [ -> ]Ne olacak bu oyunun hali .d Yazılar bozuldu millet ortalıkta cıplak dolaşıyor vs yapsak cıvkı çıkıcak ciddiye almıcaz Big Grin
Efenim mes-ele cıbil kadınlar degil,mes-ele nefs'imize hakim olup dinden çıkmamak Smile
Falan filan Big Grin

Mete takdir-i ilahi yumurtayı yaratır,ondan civciv çıkar.civciv büyür tavuk olur Big Grin
(08-13-2010 08:21 PM)Avril Lavigne Yazılan: [ -> ]Tavukmu yumurtadan yumurtamı tavuktan Smile))))

O sorunun cevabı verildiBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler