Mete bende bu hatayı alıyorum.İnşallah senin ki benim ki gibi değildir.Çünkü ben RAM aldım olmadı.Ekran kartı aldım olmadı ve bu hatadan dolayı oyunu bıraktım =)
Bulduğum link kırık cıktı data klasörünü upload edebilirmi birisi ?
(01-26-2010 07:44 PM)Batuhan™ Yazılan: [ -> ]Mete bende bu hatayı alıyorum.İnşallah senin ki benim ki gibi değildir.Çünkü ben RAM aldım olmadı.Ekran kartı aldım olmadı ve bu hatadan dolayı oyunu bıraktım =)
allah bize göstermesin böyle hatalar

(01-26-2010 07:52 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ] (01-26-2010 07:44 PM)Batuhan™ Yazılan: [ -> ]Mete bende bu hatayı alıyorum.İnşallah senin ki benim ki gibi değildir.Çünkü ben RAM aldım olmadı.Ekran kartı aldım olmadı ve bu hatadan dolayı oyunu bıraktım =)
allah bize göstermesin böyle hatalar 

Valla denemedim 2 şey var.1- işlemci değiştirmek 2-Bilgisayarı yenilemek.
İşlemciye vereceğim parayla üstüne biraz daha eklicam ps3 alcam.Bilgisayarıda böyle hacklerle dolu bir oyun için yenilemem yenileyemem.
Allah düşmanıma vermesin böyle bir hata

2-3 ay bu sorunla uğraşmıştım bende.Sorunu Power supply ı değiştirerek çözmüştüm.Tabi bende her oyunda oluyordu.PC aşırı ısındığında resetliyordu kendini.
son yüklediğiniz programlar çakışıyor olabilir veya virüs varsa yada işlemci aşırı ısınıyorsa reset atar