Şafak sökerken bir bayram namazında hep bir ağızdan Yüce Rabbine niyaz ediyordu ecdadımız.Öylesine bir niyaz ki; fedakarlığın en yüksek seviyesinde gezinen eşsiz ruh yapısıyla, Yüce Türk Milletinin esaret altına girmemesi ve gelecek nesillerin rahat bir yaşam sürebilmesi için canlarını feda edecek olmalarının vermiş olduğu gönül huzuruyla yakarış içindeydiler.
En büyük fedakarlığı yaparak bizlere Türkiye Cumhuriyetini emanet eden ecdadımızı rahmetle anıyorum.Yüce milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.Bayram namazını kılarken ecdadımızın sahip olduğu birlik ve beraberlik anlayışını anımsamalı ve o ruh yapısıyla yaşamımıza devam edebilmeliyiz.
Şafak sökerken, yüreğimizde ki önyargıları ve duyarsızlıkları da tamamen söküp atması temennisiyle.
seninde bayramın kutlu olsun harun abi
Tüm İslam aleminin Kurban bayramı Mübarek olsun
(11-27-2009 01:15 AM)rayligh Yazılan: [ -> ]Şafak sökerken bir bayram namazında hep bir ağızdan Yüce Rabbine niyaz ediyordu ecdadımız.Öylesine bir niyaz ki; fedakarlığın en yüksek seviyesinde gezinen eşsiz ruh yapısıyla, Yüce Türk Milletinin esaret altına girmemesi ve gelecek nesillerin rahat bir yaşam sürebilmesi için canlarını feda edecek olmalarının vermiş olduğu gönül huzuruyla yakarış içindeydiler.
En büyük fedakarlığı yaparak bizlere Türkiye Cumhuriyetini emanet eden ecdadımızı rahmetle anıyorum.Yüce milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.Bayram namazını kılarken ecdadımızın sahip olduğu birlik ve beraberlik anlayışını anımsamalı ve o ruh yapısıyla yaşamımıza devam edebilmeliyiz.
Şafak sökerken, yüreğimizde ki önyargıları ve duyarsızlıkları da tamamen söküp atması temennisiyle.
Söylenecek söz yok...
Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı Mübarek olsun...
Sizinde kurban bayramınız mübarek olsun Harun abi.
Tüyler ürpertici bi'kare.
Herkesin bayramı kutlu olsun.
Tum islam aleminin kurban bayramini kutlarim..
bu adamın adabını konuşma şeklini seviyorum ya
TÜM TÜRK İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN
amin cümlemizin KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN