Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnternet Hızı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
580 Mb'lik WarRock Setupunu 7 Dakikada Yükleyen [ 980 KB ] İnternetim , 20 Dakikada 1.78 Mb'lik Patch Yüklemiş , Olacak İşmi Ss.gif Ttnetlemi Alakalı ? Sadece Bendemi Böyle ? Hani Sınırsız Olsa Bile İnternetim Sallıyorum 100 GB'tan Sonra Hız Düşüyor Falan Öyle Muhabbetler Varda huhh: Ayrıca Forumdaki Ss'leri Görmek İçin 5 Dakika Bekliyorum :dodgy:

[Resim: 2r77aef.jpg]
belli bir kullanımdan sonra yavaşladığı doğru
pek çok neden var ..

1) Modemin şişmiş olabilir bi res atcan bu standart Smile
2) senin hattına gelen internet kabloları santrale bağlıdır ve her mevkide bir santral vardır,santral çalışması olabilir..
3) Alt yapı çalışması olabilir.Bu alt yapı çalışmasında hasarlı olan kabloları normalde çift hat kullanılırken teke düşürürler ve senin hattına gelen internetin yarısını senin kablona bağlayan kişiye gider
4) Kotalıysa internetin kotanı aşmış olabilir hızın düşmüş olabilir..
5) Böle bi madde yok
(08-13-2010 01:43 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]pek çok neden var ..

1) Modemin şişmiş olabilir bi res atcan bu standart Smile
2) senin hattına gelen internet kabloları santrale bağlıdır ve her mevkide bir santral vardır,santral çalışması olabilir..
3) Alt yapı çalışması olabilir.Bu alt yapı çalışmasında hasarlı olan kabloları normalde çift hat kullanılırken teke düşürürler ve senin hattına gelen internetin yarısını senin kablona bağlayan kişiye gider
4) Kotalıysa internetin kotanı aşmış olabilir hızın düşmüş olabilir..
5) Böle bi madde yok

5. madde hosuma gitti sanırsam sınırsızlarda 16 gb ı geçin ce yavaslama oluyormus doğrumudur??
15 gb yi geçtiğinde hızın 8 megabitten yarım megabite düşer.
bide 2 bilgisayar kullanıorz çekiceğimiz eziyete bak ya Ss.gif
http://www.speedtest.net test et bakalım.
Benimki 300küsürlerde indirdi 30sn bişey sürdü Smile
Referans Adresler