Arkadaşlar Charıma Giremiorum kullanıcı Oyunda Dio..
Sanırım Biri Charıma Grmiş Hala Giremiorum...
Nasl Geri Alabilrm...
Bi Çözümü Varmı Yoksa Çıkmasınımı Bekklicem..

Konu adı yanlış,Konu açıldığı yer yanlış.
Yine de cevaplıyayım : Başka bi' charla girip charının oyunda olup olmadığın bak,3 serverde de oyunda değil ise charın askıdadır 1-2 saat bekle.Geçmezse ticket at K2'ye.
Öncelikle Özür Dilerm...
Char Tr_vs_Eu da Ve Sanırm Bri Girmiş..
Odasına Gidiorum Ezik Bi Charla Oyundan atıo Beni..
birazdan çarını bomboş bulacasın benimde başıma aynı olay geldi 2 gün önce yeni çar açtım 3 lwlim

Charımı Boş Buluyum Razıyım...
İnş. Hack Flan Kullanmamışdır..
Yoksa İtem Yerine Lvl Kasmak Zorunda Olcam..
Charı Bugün Oyunda Gören Varmı Hack Yaparken..???
1) şifreni değişmeyi dene ?
2)Bütün ESN kodların mevcut mu , gizli sorunun cevabı vs. üyeliği alırken ki hatırladığın doğum tarihi vs. ?
İmzamda örnek ticketlar konusu mevcut.Şifreni değiştir.Değiştiremiyorsan son 6 aylık ESN kodları veya işlem numaralarını çalınan accountlar ile ilgili ticket örneği ile birlikte G1 e yolla.
Alıntı:3- Hesabınızın Bilgilerini Unuttunuz veya Hesabınızı Kaybettiniz, bilgilerinizi değiştirmek istiyorsunuz.
Support Options : English
Ticket Type : Account Issues
Account Issue Type : Account İnformation Change
Information to Change: (Değiştirmek istediğiniz bilgi)
Method of Payment: (Hesap üzerinde en çok kullandığınız ödeme metodu)
Transaction ID: (Click and Buy ile ödediyseniz C&B 9 haneli hesap numaranız, ESN kodu ile ödediyseniz kullandığınız ESN numarası)
Subject: Account İnformation Change
I need to change my ***** (Secret answer veya password veya e-mail address) for my ***** (War Rock account veya G1 account).
Here is my payment information:
(Buraya hesap üzerinde kullandığınız ödeme bilgilerini yazın, Click and Buy veya ESN vs vs.)
I want my new **** (Secret answer, password, e-mail address) to be: **** (Buraya yeni bilginizi girin)
Thank you.
arkadaşlar sonunda Grdim Chara

Bikaç Şey Almış Kim Girdyse (K1 Fln..)...
Yardımcı Olan Arkadaşlara Tşkr Ederim.
Bundan Sonra Her Gün Şfre Değiştircem...