Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yardım Bi Bakın..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar Charıma Giremiorum kullanıcı Oyunda Dio..
Sanırım Biri Charıma Grmiş Hala Giremiorum...
Nasl Geri Alabilrm...
Bi Çözümü Varmı Yoksa Çıkmasınımı Bekklicem..
Ss.gifSs.gifSs.gifSs.gif
Konu adı yanlış,Konu açıldığı yer yanlış.

Yine de cevaplıyayım : Başka bi' charla girip charının oyunda olup olmadığın bak,3 serverde de oyunda değil ise charın askıdadır 1-2 saat bekle.Geçmezse ticket at K2'ye.
Öncelikle Özür Dilerm...
Char Tr_vs_Eu da Ve Sanırm Bri Girmiş..
Odasına Gidiorum Ezik Bi Charla Oyundan atıo Beni..
birazdan çarını bomboş bulacasın benimde başıma aynı olay geldi 2 gün önce yeni çar açtım 3 lwlim AngryAngry
Charımı Boş Buluyum Razıyım...
İnş. Hack Flan Kullanmamışdır..
Yoksa İtem Yerine Lvl Kasmak Zorunda Olcam..
Charı Bugün Oyunda Gören Varmı Hack Yaparken..???
1) şifreni değişmeyi dene ?
2)Bütün ESN kodların mevcut mu , gizli sorunun cevabı vs. üyeliği alırken ki hatırladığın doğum tarihi vs. ?

TaTy

İmzamda örnek ticketlar konusu mevcut.Şifreni değiştir.Değiştiremiyorsan son 6 aylık ESN kodları veya işlem numaralarını çalınan accountlar ile ilgili ticket örneği ile birlikte G1 e yolla.

Alıntı:3- Hesabınızın Bilgilerini Unuttunuz veya Hesabınızı Kaybettiniz, bilgilerinizi değiştirmek istiyorsunuz.

Support Options : English
Ticket Type : Account Issues
Account Issue Type : Account İnformation Change
Information to Change: (Değiştirmek istediğiniz bilgi)
Method of Payment: (Hesap üzerinde en çok kullandığınız ödeme metodu)
Transaction ID: (Click and Buy ile ödediyseniz C&B 9 haneli hesap numaranız, ESN kodu ile ödediyseniz kullandığınız ESN numarası)

Subject: Account İnformation Change

I need to change my ***** (Secret answer veya password veya e-mail address) for my ***** (War Rock account veya G1 account).
Here is my payment information:

(Buraya hesap üzerinde kullandığınız ödeme bilgilerini yazın, Click and Buy veya ESN vs vs.)

I want my new **** (Secret answer, password, e-mail address) to be: **** (Buraya yeni bilginizi girin)

Thank you.
arkadaşlar sonunda Grdim Chara obaaaaa obaaaaa obaaaaa
Bikaç Şey Almış Kim Girdyse (K1 Fln..)...
Yardımcı Olan Arkadaşlara Tşkr Ederim.
Bundan Sonra Her Gün Şfre Değiştircem... totos.giftotos.giftotos.gif
Referans Adresler