Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: internet hızım iyimi ? warrockda herkez ya sarı yada kırmızı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: 912107219.png]

warrockda herkez ya sarı yada kırmızı
Nasıl oluyor da sarı ve kırmızı görüon bizim cafede ben testi yaptırdım birisi bişey indirmedikçe çoğunu yeşil görüorum..İlginç..Ss.gifSs.gif
Cok İyi Olduğu Söylenemez adamım
Öncelikle SS koyup konu açtığın için teşekkür ederim.Cafeden veya başka bir ortak bağlantıdan oynamadığın sürece lag olman imkansız ComboFix adlı programla pcni taratmanı öneririm.
(08-12-2010 03:35 PM)Avril Lavigne Yazılan: [ -> ]Öncelikle SS koyup konu açtığın için teşekkür ederim.Cafeden veya başka bir ortak bağlantıdan oynamadığın sürece lag olman imkansız ComboFix adlı programla pcni taratmanı öneririm.

yok cafeyle felan işim olmaz babamın dükkanında oynuyorum ama anlamıyorum ya kırmızılar ya sarı çoğunlukla 999
Fazla iyi değil ama çoğusuna göre benimkide berbat

[Resim: 912121112.png]
(08-12-2010 03:42 PM)faraten Yazılan: [ -> ]
(08-12-2010 03:35 PM)Avril Lavigne Yazılan: [ -> ]Öncelikle SS koyup konu açtığın için teşekkür ederim.Cafeden veya başka bir ortak bağlantıdan oynamadığın sürece lag olman imkansız ComboFix adlı programla pcni taratmanı öneririm.

yok cafeyle felan işim olmaz babamın dükkanında oynuyorum ama anlamıyorum ya kırmızılar ya sarı çoğunlukla 999

dediğim gibi wireless ten bağlanan pc ler olabilir iş yerinde eğer yoksa Virüsten kaynaklanır.
bilgisayarı kablo ile bağladım gerçektende sorun çözüldü teşekkür ederim kilit.
Sevindim Sorun çözüldüğüne göre kilit.
Referans Adresler