Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrock ilk açılışta "ok" gelmiyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
warrock ilk açılışta "ok" gelmiyor yardım

TaTy

Yama Problemleri mi? Detaylı bilgi için buraya tıklayın
GÖNDEREN: War Rock Game Team | 25.06.2010

Askerler Dikkat!

Intel raporlarına göre bazı oyuncuların yama sırasında veya “Game Start” başlama ekranına geçerken problemler yaşadığı gözlenmiştir. Bu problemin çözümü için takımımız yeni bir Client Installer oluşturmuştur.

Bu sorunun çözümü için aşağıdakileri uygulamanız gerekmektedir:

- War Rock kurulumunu kaldırın
- Gamersirst adres rehberinizden War Rock dosyasını kaldırın
- Virus Programınızı etkisiz hale getirin
- GamersFirst LIVE!’ı yükleyin ve and War Rock’ı indirin.
(GamersFirst LIVE!’ı aşağıdaki linkten yükleyebilirsiniz.)
https://gamersfirst.ekolay.net/?q=download
- War Rock’ı başlatın ve bağlanmayı deneyin.

Eğer War Rock’a bağlanma işleminiz başarıyla gerçekleştiyse, Virus Programınızı oyun oynamayı bitirdikten sonra tekrar ETKİNLEŞTİRMEYİ unutmayın.

Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra herhangi bir problem ile karşılaştıysanız veya hala başlama ekranına geçerken problemler yaşıyorsanız, o zaman lütfen İşletim Sistemi Özelliklerinizi ve konumunuzu aşağıdaki birime bildiriniz.

Ayrıca, bu güncelleme ile ilgili forum başlıklarını da buradan takip edebilirsiniz.
http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=63717
banada gelmıo bazen modem reset le hemn gelıo Smile
Bu kadar uğraşmaya gerek yok ufak bir değişiklik yardımcı olabilir dns leri bi değiştir bakayım yada eski haline getir.
Modeme res atarsan düzelicektir Smile
Bendede Geçen gün bi'sorun oluştu Warrocku çalıştıramıyordum. Ne yaptıysam geçmedi GLive ile indirdim yenıden kurdum geçti. Güncel setup un içinde olan dosyalar diğer setuplarda olmayabiliyor
Bendede bazen gelmiyordu tekrar açıyordum geliyordu yöntem bi süre sonra işe yaramama başladı version.txt hatası eriyordu versiyon.cfg yi not defteri ile açtım xt oldu içindeki kodları düzelttim oldu SmileARTİSTARTİSTARTİST
Referans Adresler