Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Noktalama İşaretleri Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
..! nedir ne anlama gelir bana açıklayabilecek birisi var mı?
Valla nasıl bişi olduğunu bende bilmiyorumBig Grin
Bağırış cümlesi ama cümlenin sonucuna ... konulursa daha bir çok söz ve sözcük eklenebilir, kısaltarak cümleyi noktalamış anlamına geliyor.
(08-10-2010 11:25 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bağırış cümlesi ama cümlenin sonucuna ... konulursa daha bir çok söz ve sözcük eklenebilir, kısaltarak cümleyi noktalamış anlamına geliyor.

Benim bildiğim !.. şeklinde oluyordu Smile
Bazı apaçi şahısların yazılarına fark veya şekil yaratmak amacıyl eklediği bir ifade.Virgülü başa koymadıklarına dua ediyorum.
Kutay noktalamayamı taktın boşver Smile
(08-10-2010 11:29 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]
(08-10-2010 11:25 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bağırış cümlesi ama cümlenin sonucuna ... konulursa daha bir çok söz ve sözcük eklenebilir, kısaltarak cümleyi noktalamış anlamına geliyor.

yok o ..!

?! demek de şaşkınlık içerisinde bi bağırış
yani ben bağırıyorum da niye bağırıyorum bağırışı Big Grin
(08-10-2010 11:36 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(08-10-2010 11:29 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]

yok o ..!

?! demek de şaşkınlık içerisinde bi bağırış
yani ben bağırıyorum da niye bağırıyorum bağırışı Big Grin

Dostum bak izah edeyim Smile !.. yapmak zaman ''Senin ben'' diyip devamı getirmeden susma anlamına gelir. Yani doğrusu !.. Smile

Sherlock

Yoruma açık.
?! bu sorarmışcasına ama sitemle ARTİST
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler