Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sizce Yanlış mı Yapmışım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar geçenlerde ben 22lvlken adamın birisi charıma karşılık m60 retailli 21lvl char verdi ben kabul etmedim bende goldmp7a1(23gün)ve 26günlük mp7a1 den başka birşey yoktu...
Bence doğru yaptın. Çünkü tanımadığın kişilerle takas tehlikelidir. Belki o adam illegal birşeyler yaptı ve şimdi o hesaptan kurtulmaya çalışıyor
(08-10-2010 07:14 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Bence doğru yaptın. Çünkü tanımadığın kişilerle takas tehlikelidir. Belki o adam illegal birşeyler yaptı ve şimdi o hesaptan kurtulmaya çalışıyor

beyfendi
victory.gif
(08-10-2010 07:19 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]
(08-10-2010 07:14 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Bence doğru yaptın. Çünkü tanımadığın kişilerle takas tehlikelidir. Belki o adam illegal birşeyler yaptı ve şimdi o hesaptan kurtulmaya çalışıyor

beyfendi

victory.gif
Kıbrıslıya katılıyorum. Doğru yapmışsın tanımadığın etmediğin bir adama nasıl güvenebilirsin ki? En iyisini yapmışsın.
Aklı başında hiç kimse öyle bir takas yapmaz zaten kim retailli charını verir ^^
22 lwle m60 retailli çarmı verilir Big Grin
Zaten içim ısınmaz kimseye Smile
(08-10-2010 07:27 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Aklı başında hiç kimse öyle bir takas yapmaz zaten kim retailli charını verir ^^

Sinan imzan'daki bmp resme koptum Big GrinBig Grin
çok doğru yapmışşsın aynısı bendede oldu 72 lwl retailli char onerdi kabul ettim charına bakalirmiyim dedim tmm dedi girdim charına işte yok istemedim sonra dediki charının bütün itemlerini silerim gizli cevabı ver dedi galiba int gitti adamdan cıktı bende deistirdim şifreyi DOST Big GrinBig Grin
Referans Adresler