Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gereksinimler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(08-10-2010 04:05 PM)Jr_Nik0tiN Yazılan: [ -> ]1.mbps internetle adam gibi oynayamazsın en az 8mbps netin olmalı..

uydunet kullanıyorum ben 5 Mbps yetmez mi?
Yeter. Bana güven msn felan açmadıgın sürece rahat oynarsın lag olmaz.
(08-10-2010 04:09 PM)Dogancan85 Yazılan: [ -> ]uydunet kullanıyorum ben 5 Mbps yetmez mi?

Yeter tabikiside ama şu anki warrock'da 100Mbps internetin olsun gine Lag diye suçlanırsın,gine küfür yersin,iftirayı atan haksız olduğu halde haklı olmaya çalışır..

Ben sırf tarafıma laf gelmesin diye 8Mbps'e çıkarttım tam 8Mbps alıyorum, Superonline nin Quakenet i var 100Mbps fiber kablo. Oturduğum yerde santrali var yaptırıcaktım fiber kablo 100Mbps ama çağ çocuk her önüne gelen sövüyo daha ilk round ilk bana ölmüş adam lag lag hack hack diyo ben de yaptırmıyorum..

Yani internet hızını hiç takma kafana
tüm cevaplarınız için teşekkürler iyi oyunlar.
Bende 1 gb ram 512 ati ekran kartı var kasıyo
(08-10-2010 04:43 PM)leqendoo Yazılan: [ -> ]Bende 1 gb ram 512 ati ekran kartı var kasıyo

açık olan programlardan ya da spamlerden dolayıdır o. görev yönetisinden bak anlarsın sorunu.
ya 512Mb ram , 256Mb ekran kartı ile oynayan arkadaşım bile var onda sıfır kasma var da 2gb ram lı kişi de mi kasma olacak
Güldürmeyin Smile giriyorsunuz abuk sabuk sitelere sonra aa neden kasıyor bu Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler