Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyuna Başlarken..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[/size][/font][font=Arial][size=medium]Herkes bilirki assault ve medic kullanılır usta olanlar snip kullanır.Simdi size kayıt olmayı anlatacam.. GameCoach yazın google ye orada warrocka kayıt olun 1 gün sonra m4 spectra - %20 exp boost - %5 sp up veriyor. Oyuna başalyınca ilk önce assault olmak istiyorsak m4a1 alıcaz ve yanına mp5k alıcağız. Medic oynayacaksanız.Mp5k alın sadece mp5 dursun onla oynayın.
Snip olacaksanız m24le mp5k gideceksiniz ssg almanızı tavsiye etmem .
İpucular:Assault ken hic durmadan beklemeden saldrıın mermınız bitse bile yumruğa gecip saldırın.Medic olacaksanız takım arkadaşlarınızla beraber cıkın hem canı azalınca can verirsiniz ve daha kolay öldürebilirsiniz.Snipte ise duvar arkalarından vuracağız eğilerek yoksa gozukursek oluruz.Kafamızı iç tarafta tutmaya calısacaz.q ve e ile eğilecez.

Xauen bugu niu ilk önce basnin oralarda bi arac var ustune cıkın ve duvarın oralara atlayarak catıya cıkın ama ilk once bıcak bolumunde vede bomba kurunca yapmanız gerekecek.... Emeğe Saygı. +Rep..ARTİSTvictory.gif
m24 ssg den daha iyidir.
(08-09-2010 08:11 PM)Barış Yazılan: [ -> ]m24 ssg den daha iyidir.

Çok doğru bir laf
bu neyden bahsetmiştim kim bize ne veriyor anlamadım Ss.gif
Ben ssg iyidir demedimki tavsiye etmiyom ssg yi dedim.
Agalar Lütfen Şu -Repimi +Rep Yapalım Gördükçe Canım Sıkılıo.Big Grin
Referans Adresler