Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: herkes baksın
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar ne olur yardım edin kafayı yicem.hiç bişi bu oyunun yerini tutmuyo ben pc ye format attım tabi oyunda gitti sonra yüklüyorum pach yüklerken hata yi ne hata yine hata sonra gamefirst den yükledim bu sefer pach yüklemedi startgame dedim yine hata yine hata ne yapcam
Kardeş resimli anlatsan senin için daha faydalı olur.Verdiği hataların SSsini koy sorununu çözerler..
Ne hatası veriyor ? Oyunu yükledikten sonra tekrar silme işlemi yaptınmı ? Sıfırdan yüklediysen sorun olmaz eğer hatalı dosyalar varsa hata verebilir. Formatta atmışsın ama ?
nasıl koyuldugunu bilmiyorum ama açıklıyım. Bakın şimdi normal bigdownload dan indirince pach yüklüyo %42 ye kadar bu değişiyor daha osnra 2 yükleme yerinden üstteki yer bir anda duruyor yüklemeyi felan durduruyo durup duruken start game felan gelmiyo.diyer sorunda ise game fist live den indiriyorum normal indiriyo açıyorum hiç pach yüklemiyo ama start game yazıyo basıyorum bir hata veriyo
İşte arkadaşım o hata isimleri verirsen seviniriz belki dosya eksikliğinden verebilir teknik yardımdan game start sorunun çözümü var game start gelmiyorsa daha açıklarsan iyi olur
sizinde dediğiniz gibi ben oyunu sildim daha sonra yine yükledim yani hatalı dosya varsa nerde olabilir hata adını vermek isterdim ama şu anda kurulu deyil oyun hatanın adını hatırlamıyorum tam start a basıodum bi hata veriypdu Sad(
Aksam team wieverla bağlanıp halledicem sorununu ok ? aksa 8 gibi online ol
Öncelikle oyuna bastığında hata aldığın anda aşşada vereceğim adımalrı izle

hatan ekranı gelince>>print screen tuşuna bas>>bit paint dosyası aç>> ctrl+v (veya yapışır)>>dosyayı kaydet.>>bu adresi aç> dosyayı buraya yükle>çıkan resmi buraya koy.

Böylece daha iyi yardımcı olabilirim.
tamam oyunu yüklüyorum yinwe hata verirse resmi göndereyim
Oyuna gir hatayı görünce print screen yap paintten yapıştır ve sonra upload et ve buraya koy.+FORUM KURALLARIna göre konu adın yanlış olmuş.Hata veriyor oyun bakarmısınız desen daha iyi olur.Konu adını gören kişiler daha çok bakabilir.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler