Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gizli Soru Değiştirme Ticket Cevabı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Benim Gönderdiğim Ticket :

Hi GamersFirst Customer Support;

I want to change my Secret Question(s)/Answer(s).I have all of my ESN Codes with Passcodes

ESN CODES :

Ticket Cevabı :

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

We are sorry to hear of your difficulties with your account. In order for us to change your account information you must first verify that you are the rightful owner of this account. For verification purposes, please provide us with the following information:

· All the ESN Codes used over the last "SIX" months.

Once this information is received and verified, we can process the change as requested. Please note that this ticket will remain open in order to assist you as quickly as possible. We apologize for any inconvenience this may have caused you.

Thank you for choosing GamersFirst!

Regards,

Diana

Ne Demek İstiyo Ne Yapmam Gerek Yardım Edermisiniz Lütfen
Son 6 ay içerisinde kullandığın ESN leri istiyor

Ek olarak ESN leri gizlemeni öneririm,herkeze gösterme. Hesabın çalınabilir.
Konunu düzenle, esn kodlarındaki bazı rakamları veya harfler sil * falan koy yoksa ID ni bilen bunları görürse alır elinden charı ..
Beyler bende bununla ilgili konu açmıştım ama son 6 içinde kullandığımız kodları mı yazıcaz?Bir de sadece 2 tane ESN kod kullanmıştım>3 günlük gold,800G1 bunlar yeterli midir banada yardım etseniz?
Bence sen hemen şu ESN kodlarını buradan kaldır.
Kaldırıldı
War Rock Müşteri Destek Ekibi ile temas için teşekkür ederiz! Size bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Hesabınızı ile zorlukları duyduğumuz için üzgünüz. bizim için için ilk olarak bu hesabın yasal sahibi olduğunuzu doğrulamanız gerekir hesap bilgilerinizi değiştirmek için. Doğrulama amacıyla, aşağıdaki bilgileri bize veriniz:

· Tüm ESN son "ALTI" ay üzerinden kullanılan kodları.

Bu bilgiler elimize ulaştığında ve doğrulanmış, biz talep olarak değiştirmek işleyebilir. Lütfen bu bilet açık sipariş en kısa sürede size yardımcı kalır. Biz bu yol açmış olabileceği rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

GamersFirst seçtiğiniz için teşekkür ederiz!

Saygılarımızla,

Diana
Bende gizli soru değiştirme ticketi yollucamda işe yarıyor mu?
boşa yollamayın bence ben 9 kere attım aynı cevap geliyor ilgilenmiyorlar bu aralar regards diana regards marien başka halt yok esn harıcınde kredı kartıyla alınmıs ıse kredı kartının butun bılgılerını ıstıyolar yani uzatıyolar sakız gibi onu gonder olmadı bunu gonder olmadı başarana helal olsun ben artık gondermekten vazgeçtim
Referans Adresler