Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: fare imleciği sorunu (CÖZENE ÖDÜL)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar fare imleciğimden sıkılmıtım değistiriyim derken yanlıslıkla bi dosya yükledim sonra fare imleciğim baska bi imleck oldu sonra neye girsem sorun veriyor calısmayı durdurdu die.Painte bscaktım paintide sorun verdirtti. yardım edene

3 GÜNLÜK GOLD PREMUİM YALAN YOK
o Programın adı ney ?
http://rapidshare.com/files/61326927/Vista__mleci.zip bunu indir ilk önce winrarın içinden aero cursors u çıkar İçinden Install.inf dosyasına sağ tıklayıp yükle butonuna tıkla sonra fare işaretçilerine gel Üst menüden İşaretçilere tıklayıp Aero Cursors (Alphablended) seç

TaTy

Şu dediklerimi aynen yap

Başlat'a tıkla > Ayarlar > Denetim Masasına gir > Fare > İşaretçiler > Windows varsayılan ( Sistem Düzeni) seç veya Alttan Varsayılan Kullan a tıkla sonra alt taraftan UYGULA yap.
(08-08-2010 12:09 PM)Black Yazılan: [ -> ]Şu dediklerimi aynen yap

Başlat'a tıkla > Ayarlar > Denetim Masasına gir > Fare > İşaretçiler > Windows varsayılan ( Sistem Düzeni) seç veya Alttan Varsayılan Kullan a tıkla sonra alt taraftan UYGULA yap.

size diorum ki hiç bir seyi acmıyor sorun veriyor calısmayı durdurdu diyor sonra ana bilgisayar calısmayı durdurdu diyor.Ama pc kapanmıyor SadSad
(08-08-2010 12:09 PM)N1ghthawk Yazılan: [ -> ]http://rapidshare.com/files/61326927/Vista__mleci.zip bunu indir ilk önce winrarın içinden aero cursors u çıkar İçinden Install.inf dosyasına sağ tıklayıp yükle butonuna tıkla sonra fare işaretçilerine gel Üst menüden İşaretçilere tıklayıp Aero Cursors (Alphablended) seç

bende yükle yok Sad
check disk yap
yükle dedim ancak yine aynı imlecik Sad
(08-08-2010 12:20 PM)!--EDiRNe--! Yazılan: [ -> ]yükle dedim ancak yine aynı imlecik Sad

Sistem geri yükleme yap. Olmadı

Bilgisayarı güvenli kipte başlat.Başlat'a tıkla > Ayarlar > Denetim Masasına gir > Fare > İşaretçiler > Windows varsayılan ( Sistem Düzeni) seç veya Alttan Varsayılan Kullan a tıkla sonra alt taraftan uygula yap Smile
Güvenli kipte nasıl baslatıcam ki? Sonra normale nasıl döndürücem ki ?

TaTy

(08-08-2010 12:25 PM)!--EDiRNe--! Yazılan: [ -> ]Güvenli kipte nasıl baslatıcam ki? Sonra normale nasıl döndürücem ki ?

bios ekranından windowsa girerken F8 e sürekli bas tık tık . Güvenli mod'u görürsün.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler