Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Xfire Videolu Anlatım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

TaTy

Xfire ile video nasıl çekilir aşağıdaki konuda açıklamıştık.Video konuya eklendi.
http://forum.warrocktr.com/Konu-Xfire-Video-Çekme

Bilmeyenler için iyi olmuş mehmet abi , Talep olursa canlı yayın'ı ben yayınlayabilirim ..
mükemmel ya helal olsun Smile
teşekkürler.
abi videoyu çektikden sonra nete nasıl yüklüyoruz ? hiç anlamıyorum bu işlerden uzun zaman önce wtr olimpiyatlarında helikopterden kameraman olarak oyunu kaydetmiştim ama unutmuşum hepsini Sad
(08-07-2010 10:34 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]abi videoyu çektikden sonra nete nasıl yüklüyoruz ? hiç anlamıyorum bu işlerden uzun zaman önce wtr olimpiyatlarında helikopterden kameraman olarak oyunu kaydetmiştim ama unutmuşum hepsini Sad

sinan 1dk lık bi bekleyiş yapacaksın ondan sonra sana bi pencere açacak otomatik
orda Upload butonuna basıcaksın ve konu+ içeriği gireceksin Tamam veya OK butonuna basıcaksın o bir kaç saniye içinde siteye upload edecektir..
(08-07-2010 10:43 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(08-07-2010 10:34 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]abi videoyu çektikden sonra nete nasıl yüklüyoruz ? hiç anlamıyorum bu işlerden uzun zaman önce wtr olimpiyatlarında helikopterden kameraman olarak oyunu kaydetmiştim ama unutmuşum hepsini Sad

sinan 1dk lık bi bekleyiş yapacaksın ondan sonra sana bi pencere açacak otomatik
orda Upload butonuna basıcaksın ve konu+ içeriği gireceksin Tamam veya OK butonuna basıcaksın o bir kaç saniye içinde siteye upload edecektir..

Heee tamam o zaman güzelmiş kendi upload ediyosa totos.gif
(08-07-2010 10:44 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(08-07-2010 10:43 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]

Heee tamam o zaman güzelmiş kendi upload ediyosa totos.gif

Orda bi Adult butonu var sen ona da basabilirsin Smile
Abi o kimin pcsi bilmem ama o resmi bana atabilir mi Big Grin

Sherlock

Çok iyi oldu Mehmet ellerine sağlık.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler