Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bir Sorum Var !! [Yeniyim]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Öncelikle Merhaba arkadaşlar bende Warrock türkiye ailesine yeni katıldım.Şimdi bir kaç sorum olacaktı.Ben snipher olmak istedim.premium felan yok ama snıphere az çok iyi oynuyorum.sorum şu snipherda pusarakmı oynayayım.Yoksa arada pusup daha sonra harekete geçe geçe mi bide snipheri en iyi hangi bölümlerde oynayabilriim cevap verirseniz saolun vermessenizde canınız saolsun Smile
en iyi den kastın cqcden bi bölüm mü
evet cqc den bir bölüm yani hani mapler varya geniş dar arazi bunalrdan hangisinde daha iyi Smile diyer sorumda işte pusarakmı yoksa hareket halinde arada pusarakmı oynayayım Smile

Sherlock

Premium'un yoksa PSG'en yok demektir ; M24'le pusarak oyna çünkü kafadan tek de alsa daha gövdeden 3 vuruşta da alabiliyor.

Bu konuyu okumanı da tavsiye ederim ;

http://forum.warrocktr.com/Konu-Warrock-...utlaka-Oku
Pusarak oyna ama mesela cqc de hep belli yerlerde sniper pusar diğer yerlerde hiç oynamaz , o diğer yerlerde oyna yani milletin pustuğu değil de senin kendi pustuğun yerler olsun kendine özel.. ve o pustuğun yerler arasındaki mesafeler kısa kısa olsun çok seri yer değiştir çünkü 1 yerden baktın adam yoksa başka bir pusu yerine geç ordan gözetle orda yoksa başkasına geç öyle öyle her el 2-3 tane pusucağın yer seç küçük mesafelerle..
Mümkün oldukça 1 tane yüksek bi yerden seç
Bırak en iyisi medic Big Grin
bence pusarak oynama 4 senelik psg ciyim genelde rusha kalkarım kime denk gelirse çokta küfür yerim beni koşarak yuvarlanarak nasıl vuruyosun die hep hehe Big Grin
Elinde m24 varsa pusarak oyna. Psg varsa rush yapabilirsin Smile
Referans Adresler