Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ovi Teknoloji İle Kutlamalar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Merhaba Arkadaşlar

Ovi Teknoloji Kutlamalarına Devam Ediyoruz Smile Yeni bir yöntemle geldik
şimdi tam şans işi olucak bu yöntemimiz ekibimiz ile için geliştirilen bi yazlımla kazanacaklar yani bu hız yetenek bağlı değil. biraz yazılımdan bahsedeyim o zaman, yazılımımız içi isimlerle dolduralacak bunlar sizin warrocktr'deki nick olucak bunları biz teker teker eklicez geliştirdiğimiz yazılım kaçta bir isim vericekse hangi isim çıkmışsa ona premıum vericez bu işlem 20 dakka içinde olucak kazanan kişilerin özel mesaj olarak iletilecek ve programın sonuçları resim olarak buraya konucak, bu yöntemle şansı olan kazanır Smile

Şimdi katılmak isteyenler benim istediğim altta warrocktr'deki nick yazmanız

son saat 20:00 kadardır

Not : Eklediğimize dair kodların resimleri konucaktır aklınızda kalmasın eklemediğimiz varsa söylersiniz hemde
Bugün premıum sayısı 10 adet
bu ovi teknoloji ne ayak Smile tatildeydım ben hiç birşey bilmiyorum , tanıtır mısın kendini

Katılayım bakalım : Alican Balık
c4yl4q
Tabi Smile

Ovi teknoloji bir web programlama firmasıdır 6 yazılım mühendislerinden oluşan bir firmadır Bu etkinliği neden oluşturduğumuzu merak ediyorsan ovi teknolojinin kuruluşu içindir bu 3. oyun kutlamamız 1.metin2 2.Knight Online 3. warrock eğlence amaçlı yapılan birşeydir

İsmim: Mustafa (Soyisim gizlidir) Big Grin
Kodları nerden buluyorsunuz ?
bu avantaj sadece bizim site için mi ?
bu program da 1 kişiyi bulma payı % kaçlık bi pay ?
İsim Kenan GünaY

Kazanmasamda Şimdiden sizlere teşekkür ederim bu kutlamanızı WTR de yaptığınız için

Teşekkürler OVİTEKNOLOJİ
xdiscov3r
vorsicht06
(08-07-2010 05:50 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Kodları nerden buluyorsunuz ?
bu avantaj sadece bizim site için mi ?
bu program da 1 kişiyi bulma payı % kaçlık bi pay ?

isim sayısına göre değişir buna birşey diyemem şuan
TaLaT.Y

Wtr yönetimi ile konusup,aynı ip üzerinden 2-3 kullanıcı açıp şansını arttıranları bulup diskalifiye etsek daha iyi olur
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler