Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: apykam61 facelife34 ve knncnn22
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler ne olduğu anlaşılmıyor tam olarak ccleaner var bide geçmişinden bulduğum warrock hack siteleri var yorumu size bıraktım..
[Resim: 75431712.jpg]
[Resim: 32277301.jpg]
[Resim: 62355794.jpg]
Beyler Bugün hack diye girdiğim herkeste ccleaner vardı.İşleri için kullandıklarını söylüyorlar ama anlamadığım bişey var buradan soruyorum: son açılan dökümanlar sekmesini işaretlemeseniz bişey mi oluyor? Sonra bakıyoruz son kullanılanlar boş Tekinin pcsinde zaten .rar ve .exe uzantılı dosyaları gözükmüyordu onu da koyayım ''facelife34'' un oda girmiş sensizolmuyora onda cc varmıydı hatırlamıyorm:
[Resim: adsfdsz.png]
[Resim: hehe1.png]
Yorumu size bıraktım ayrıca knncnn22 denen arkadaşta da cc vardı.Neden abi herkes de cc var biri bana açıklasın?
Karşıdan yüklenenler yada aramada hack,warrock,wr,hck gibi kelimeler yazıp bulup ss çekseydin dahada güzel olurdu. Sensizolmuyor sitesi en son ss deki adamda sadece anasayfa diğerlerinde var
Haklısında adamların aramamotoru bozuk oluyor o anasayfasında sensizolmuyor.org olan adamın
pc sinde .rar ve .exe gözümüyorduFacelife34 den bahsediyorum.Bide karşılıklı konuşmamızda o hack bölümüne girdiğini kabul ediyor anasayfa değil.Arkadaşıyla bakmak için girmiş öyle demişti. O program bütün şeyleri siliyor nasılsa..
hack lık bişe bulamadı bi cleaner buldu oda ben webtasarımcıyım onun için lazm oluyordu onları ss lemıs atmış hack olsam zaten 12 lvl olmazdım bide benimle oynıyan oyuncular benım nasıl oldugumu bilir oyunu sırf zevk için oynuyorum zaten .
hatta explorer baktı ben dedim ona explorer ı kullanmıyorum chrome bak dedim büyük ihtimal kardeşim girmiş sensizolmuyor a evde biz 4 kişi yaşıyoruz wede ben kardeşimle bu pc de warrock oynuyorum .
-Yazık ama aradan veya son kullanılırda varsa warrock hacke dair birşeyler o zaman hackerdır.
o program siliyor işte Birde bu warrock oynayanların yarısı web tasarımcısı sorsan hepsinde clean cleaner var
Referans Adresler