Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ovi Teknoloji (Warrock Severler)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ovi Teknoloji ekibimiz adına size çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi bir vakit geçirdik bu eğlenceyi yapmamızın sebebi Ovi Teknoloji Firmamızın Kuruluşu için böyle bir etkinlik yapalım dedim bunu yarın devam ettirebilirim alamayanlar üzülmesin bu bir şans işi ve kısmet kendimizi üzmeyelim hiç bir şey için sanal ortam olsada arkadaşlarımızı sakın üzmeyelim tartışmayalım kendinize iyi bakın tekrar teşekkürler

Ovi teknoloji iyi oyunlar diler beyfendi
Bari son bir deneme? Big GrinBig Grin

Zaten hep diyorum bende şans olsa bu dünyaya gelmezdim
Etkinlik güzeldi teşekkür ederim her ne kadar tansiyonum 20 lere fırlasada Big GrinBig Grin.
Terketme ne olurrr ....KEŞŞŞŞ
(08-06-2010 11:12 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Etkinlik güzeldi teşekkür ederim her ne kadar tansiyonum 20 lere fırlasada Big GrinBig Grin.

Seninikisi 20 ise iyi benimki ölçüm cihazı ölçemedi Big GrinBig Grin
Teşekkürler konudan alamasamda...
ben ilk gördüğümde siteye saldırı sandım anasayfada bir sürü konu olunca Big Grin

bir bakıyım dedim ve şaşırdım

Üyelerimize yaptığınız 3 günlük hediye premium süprizleri için çok teşekkür ederiz .

İnşallah istediğiniz yerlere gelirsiniz .

Başarılar Ovi Teknolojisi .
(08-06-2010 11:29 PM)Diego Forlan Yazılan: [ -> ]ben ilk gördüğümde siteye saldırı sandım anasayfada bir sürü konu olunca Big Grin

bir bakıyım dedim ve şaşırdım

Üyelerimize yaptığınız 3 günlük hediye premium süprizleri için çok teşekkür ederiz .

İnşallah istediğiniz yerlere gelirsiniz .

Başarılar Ovi Teknolojisi .

Teşekkürler

Sherlock

Ovi Store ile bir alakanız yok değil mi ? totos.gif

Vallahi WTR adına tekrar ben de teşekkür ederim ; başarılarınızın devamını dilerim.
Referans Adresler