Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Birkaç Sorum Vardı?[Yardım]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar 1.si gamebooster,internet speed booster gibi programları kullanmak ban sebebi mi?(Başka bir WR forumunda admin arkadaşım bir yakınının gamebooster dan Ban yediğini söyledi)

2.si 10 Günlük Gold Premium alıcam aldıktan sonra exp-dinar eşyaları alıcam ve 140K Dinarım var hızlı bir şekilde kasılmam için ne önerirsiniz?Tek g1 eşyam 8.slot Mp7a1.-Famas+m60 çekcem ama Pre 10 Günlük...
Bir de preyi alınca 30 gün mp7a1 alcam kafam çok karıştı napsam??
1. soruna cevap verim gamebosster gibi programlar system program kapatır bunu bir oyun üzerinde oynaman hiç bir zararı olmaz yazılımcı diliyle konuşmak gerekirse öyle bir kod yazmazlar kullanabilirsin arkadaşın başka bir kullanımda kapatılmış olabilir

2. soruna fikrimi söylemiyorum kusura bakma
Saol cevap için Smile
Rica Ederim
2. m14 flas ammo exp upları al 16 lık odalara gir m14 dünü flash ını filan at bassınlar ammonu at adam öldür hızlı kasılırsın legal ffa oyna birde 10 günlük gold pre alırsan 5.slot çekemessin m60 nın 10 günün kullanırsın 5.slot kapanır onun için 8 slot alırsan daha iyi olur =) 2 aylık da famas al mp7a1 ister al ister alma ama k1 al gitsin dinarın fazla gitmez =)
benim tavsiyem hiç bir zaman oyun için başka program çalıştırma. ama yine de sen bilirsin.

2- sorun için madem 140K dinarın var famas +MP7A1+Ammo+flash+M14 al. Bol bol exp kas.
mp7a1 aldım ama engineer oynamayı sevmiorum exp eşyası alam mı double up falan? Medic güzel oynuorum bak>Mp5k,K1,Mp7a1,GW Mp7a1 var...
Referans Adresler