(08-06-2010 03:19 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]trabzon ön elenme maçı oynayacakda merak ediyorum liverpool kendisine ait rekoru egale edebilecek mi 
geçen sezon başıda şampiyon Galatasaray En iyi futbolcu Keita'ydı sanırım ?
%40 Trabzonspor .
Liverpool'unda öyle fark atacağını zannetmeyin . Araştırın bakalım Trabzon'un Avrupa karnesini Hiç Fark yemişmi .
Geçen senede böyle net konuşuyodun Turgay hatırlarsan Keita mı Yattara mı konusunda . Benim dediklerimin %99 u çıkdı ama senin o günkü herkeze güzel gelen yorumlarından hiçbiri tutmadı
Bu mesajı 30 Ağustosta tekrar tekrar oku .

Fenerbahçe Pet Shop Boys dan sonra ne yapıcak merak ediyorum

Trabzon'un İşi Gerçekten Zor Fenerbahçemiz İnşallah Bu Sefer Bekleneni Verir...
bekleneni vermelerinin maçı almalarına yeteceğine açıkcası inanmıyorum. Tüm türk takımlarının başarılı olması istiyorum ama gerçekçi olmak gerekirse şu var ki Beşiktaşlılar rakipleri zayıf diyor. Liverpool'lular acaba ne diyorlar rakipleri ile ilgili

Yıllar önce 2 takım karşılaşmış trabzon maçların birini 1-0 kazanmış ama öbürünü 3-0 vermiş.
trabzonun işi kötü ama futbol bu ya ne olucağı belli olmaz
(08-06-2010 06:30 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]bekleneni vermelerinin maçı almalarına yeteceğine açıkcası inanmıyorum. Tüm türk takımlarının başarılı olması istiyorum ama gerçekçi olmak gerekirse şu var ki Beşiktaşlılar rakipleri zayıf diyor. Liverpool'lular acaba ne diyorlar rakipleri ile ilgili
Yıllar önce 2 takım karşılaşmış trabzon maçların birini 1-0 kazanmış ama öbürünü 3-0 vermiş.
Merak edip araştır bakalım Turgay .
UEFA 'nın Resmi Sayfasına gir ve Girer girmez Karşına Gelen Şey Şenol Güneş'in Resmi Ve Altında '' Şenol Güneş may be Demolished Liverpool '' yazıyor . Türkçesi Şenol Güneş Liverpool'u devirebilir . Altındaki Açıllamada Hupson Liverpool teknik direktörü : O kadar kolay rakip arasından Trabzonspor'u seçmek şanssızlık . Torbamızdaki en iyi takımdı ve onlarla eşleştik . Turu geçmek kolay olmayacak .
Yeterli sanırım .