Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pc yardım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Warrock girdiğimde pcde bir sorun yok fakat müzik açtığımda pc deliriyor.
CS girdiğimdede öyle..
Mavi ekran geliyor sonra pc 10 15 dakika açılmıyor açtığımda ekran kartım silinmiş oluyor
veya çok program açıldığında donuyor kendine geliyor sonra mavi ekran veriyor..
Ağırlaşıyor zzz tarzı bi ses geliyor pcden sonra bum..
Bi arkadaş bi kablo yüzünden olduğunu söylemişti bence ekran kartım da bi sorun var ama bilgisayardan anlayan arkadaşlardan da yardım almak isterim.

Pc özellikleri ; 3 Gb Ram 512 Mb Gforce 9500 Gt ekran kartı.
İşletim sistemi Xp Sp2

Ghz : 2.66
Mavi ekran veriyorsa format istiyor demektir
(08-06-2010 03:13 AM)chr0nic01 Yazılan: [ -> ]Mavi ekran veriyorsa format istiyor demektir

alakası yok istmesiyle.sorun diskinde olabilir Disk kablolarında Yedeklerini baska bır usb veya cd ye kopyala derim Smile benımkınde aynısını yapıyordu Disk ten oldugunu bılıyordum ama ha gondercem ha gondercem derken (garantıye)Bi gün kendı kendını Yedi disk ne yedegımı kurtarabıldık ne bıseyı aynı hataya dusmemen ıcın bır onerı he sadece dısktenmı yapar hayır dedgın gıbı ekran kartı veya ram dende bu hatayı verebılır herhangı bır programdan veya bilinmez ama format attıktan snrada yapıyorsa teknık bır sorundur .
4. formatım bu aynı aynı aynı..
Disk okuma hatası veriyor pc yeniden başlattığımda..
dısk ın sorunlu aynısı bendeydı mavı ekran gelıyor kabloları cıkarıp takıyorum beklıyorum 5 10 dk snra duzelıyordu
Disk okuma hatası HDD ile ilgili Öncelikle HDD deki yedeklerını alıp 2. bi hdd ye XP kurucaksan SP3 le sistem kur sorunun çözülürse devam ^^
Referans Adresler