beyler bugün oynuyoduk arkadaştan team viewer açmasını istedim sonra kapatmış.Dedim ki geri dönüşüm kutusunu aç kutu dolu gözüküyordu sonra kapattı team ı tekrar açtı kutu boş dedim ki bilgisayarındaki rarları göster dedim adaş123 diye bişey vardı yazılışı bi garip içinde anksel_base.exe yazıyordu hack mi bilmem sonra hemen onu da kapattı ve şöyle dedi arkadaşın kendisine de sorabilirsiniz :Yeğenim kullanıyor falan filan...
İşte ssler :
![[Resim: heheheokgldmamqk.png]](http://img196.imageshack.us/img196/947/heheheokgldmamqk.png)
Yorumsuz size bıraktım inansak mı sizce?
son bıraktığım ss ye bak bide

Abi yeter ya k2 bi çözüm getirsin oyunun zevki kalmıyor.Bu team viewer da çok işe yarıyor ha zaten çoğundada yok yüklemiyorlar
haha çok komik beni tanıyanlar yiğeniminde böle program kulanan salak oldugunu bilir o tw ge girdiginde charda hack varmıydı onu sölesene burdakilere

kendim niye kulanıyım ezikmiyim yoksa bebemiyim işte akıl :=)
(08-05-2010 03:01 AM)Turkeygame Yazılan: [ -> ]haha çok komik beni tanıyanlar yiğeniminde böle program kulanan salak oldugunu bilir o tw ge girdiginde charda hack varmıydı onu sölesene burdakilere
kendim niye kulanıyım ezikmiyim yoksa bebemiyim işte akıl :=)
Adamım dediğin şey çok garip hackleri silen adam team viewer ı açmadan da hacki kapatabilir dimi en azından benim bunu düşünecek aklım var ve bu aklın sende de olduğunu düşünüyorum hemen üye olmuşsun forma ben zaten farkındaysan yorumu arkadaşlara ve sitedeki yöneticilere bıraktım ;D
Tartışma platformunuz değil burası.