Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Deshici ve Esperado22
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
http://hotfile.com/dl/59820120/66dfc44/D...k.wmv.html
Deshici ve esperado22 bitişik cross esperadonunkini çekemedim ai aw la beyler ayaktayken sekmeden vuruyordu foruma koyacağım dediğimde bana sen beni mi banlatacaksın şu bu bide ben banlanmam falan filan yazdı beyler bu arkadaş kendinde bu güveni nereden buluyor?
[Resim: esperado221.jpg]
[Resim: esperado224.jpg]
[Resim: esperado225.jpg]
aiaw zaten yürürken bile çok az sekmesi olan bi silahtır ?
kardeş hayır o senin dediğin tek tek atarsa sürekli sol tık yapsa sekiyor silah her türlü
(08-05-2010 02:26 AM)bekirinho Yazılan: [ -> ]kardeş hayır o senin dediğin tek tek atarsa sürekli sol tık yapsa sekiyor silah her türlü

evet sol tıkla silah her türlü sekiyor
bakın hem hack olmasa bile yazdıkları doğrumu yani sizce neye güveniyor bu arkadaş ? Deshicinin ss ye bakan var mı?
(08-05-2010 02:39 AM)bekirinho Yazılan: [ -> ]bakın hem hack olmasa bile yazdıkları doğrumu yani sizce neye güveniyor bu arkadaş ? Deshicinin ss ye bakan var mı?
Haklisin hack olmayanlar kendisini suclayanlara karsi onlari tatmin edici konusur ki ben oyleyim.ama artizlik yapanlar goze batiyor tabi
(08-05-2010 02:55 AM)Jr_Nik0tiN Yazılan: [ -> ]
(08-05-2010 02:39 AM)bekirinho Yazılan: [ -> ]bakın hem hack olmasa bile yazdıkları doğrumu yani sizce neye güveniyor bu arkadaş ? Deshicinin ss ye bakan var mı?
Haklisin hack olmayanlar kendisini suclayanlara karsi onlari tatmin edici konusur ki ben oyleyim.ama artizlik yapanlar goze batiyor tabi

Aynen senin dediğini ifade etmek istedim tam benim söylemek istediğim şeyi yazmışsın helal sana
FORUM KURALLARInda foruma küfürlü ss'ler koymak yasaktır. ama bilgin için sağol.
deshici yi eskiden tanıyorum hack eleman daha önceleri hack acıyordu
xfirede deshici yaz bakam ne çıkıo bn l3juan ve deshiciyi banlatcam detaylı hack videoları var
Referans Adresler