Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: lrainb0wl ''Kaan Can (‎'Kaan' Can)'' Ne diyelim ki buna?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Not:Bu bir hack ss si değildir.
Beyler Bu arkadaş oyunda bana ortaklık teklif etti.Sonra Benim çarımda bulunan 2 tane cx4strom kodunu bana sormadan gizlice kendi çarlarında akfitleştirdi.Şimdi telefonlarıma cevap vermiyor msnini açmıyor beyler.Ben iyi niyetimle onun ortaklığını kabul ettim ve şimdi onun yaptığına bakın beyler.İsterse verirdik ama onun bu yaptığı hırsızlıktır...SS aldım beyler bakın:
[Resim: stebirerefsiz2.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

[Resim: teerefsiz3.jpg]

[Resim: teerefsiz4.jpg]

Beyler görüldüğü gibi silah ne 30 günlüklerde nede 60 günlüklerde var.Bunun adı hırsızlıktır.
Arkadaşın adı kaancan başta lrainb0wl olmak üzere birçok çarı var.
teli:05342860712
http://www.facebook.com/home.php?#!/prof...565&ref=ts
Msn adresi=kca_kanarya@hotmail.com
Site yöneticilerinden gereğinin yapılmasını arz ederim.
Arkadaşım bu oyunda babana bile güvenmeyeceksin (lafın gelişi). Charını tanımadığın yada çok emin olmadığın bir arkadaşının refaransına sahip olmayan kimseye vermemelisin. Ben verdim 3 tane charım banlandı banlatsın canı sağolsun benim için char problem değil yine kasarım yine yaparım ama o kırılan güveni tekrar oluşturmak charı kasmak kadar kolay değildir geçmiş olsun demekten başka yapabileceğimiz bişey yok ama bu sana ders olsun bi daha tanımadığın etmediğin kişilere güvenip charını vs... emanet etme.
haklısın gerçekten ama en azından bu insanın kim olduğunu gösteriyorum size belki bana dese izin veriridim sinirlendiğim kısım hem kodları alıp hemde telime falan cevap vermemesi allah kimsenin başına getirmesin.Herkes de bu kişinin gerçek yüzünü görsün beyler Ben bu oyunu 4 yıldan beri oynuyorum toplam harcadığım para 667,5 tl benim için 2 cx4strom kodu önemli değil ama herkes insanların gerçek yüzlerini görsün.Benim yaptığım hataya düşmeyin beyler
evt bir insanı iyice tanımadan çarını vermek saçmalık ama yinede sana katılıyorum kardeşim bu bir hırsızlık !! m045.gif m045.gif
Doğru söyliyorlar.Kimsenin referansı olmadan char verme.
Ne denebilir ki beyler
Charına ortak almıyacaksın hiç bir zaman.
Suç sizde hocam.. En başta hatası siz yapmıssınız geçmiş olsun ne diyelim
Referans Adresler