(01-25-2010 11:59 PM)TurkLead Yazılan: [ -> ] (01-25-2010 11:56 PM)Volkan Yazılan: [ -> ] (01-25-2010 11:54 PM)TurkLead Yazılan: [ -> ]Sana kim verdi bu bilgileri? 
Warrock Forum Mod.'u. (:
Onu biliyoruz zatende kim söyledi merak ettim 
Hmm açıkcası onu bende merak ettim.
Sadık bize hemen cevap ver, kim söyledi bunları?

(01-26-2010 12:01 AM)quanszpard Yazılan: [ -> ]Herkes "yoksa Sadık yerini kaybedebilir mi,Yoksa yoksa" diye soru işaretleri vardı ^_^ Yine Sadık fırtına gibi bir dönüşle herşeyi açıkladı.Aslanım (:
Güldürdün beni
bu map'ın takiği Hacker'ler için böle olur : Ortaya kadar Speed hack , ondan sonra raş raş raş
Hackersiz için : Taklalarla ortaya kadar sonra bomba
Ve resim den gördüğüm kadarıyla resim'in sol tarafında orta boyda taş var onun önüne geçildiğinde PSG ile bakılırsa tam dümdüz engel olmadan karşı takımın basesi gözüküyor , bu kötü olabilir eğer tam dümdüz gözüküyorsa (resim'in yalancısıyım)
(01-26-2010 12:09 AM)masquerain Yazılan: [ -> ]bu map'ın takiği Hacker'ler için böle olur : Ortaya kadar Speed hack , ondan sonra raş raş raş
Hackersiz için : Taklalarla ortaya kadar sonra bomba
Ve resim den gördüğüm kadarıyla resim'in sol tarafında orta boyda taş var onun önüne geçildiğinde PSG ile bakılırsa tam dümdüz engel olmadan karşı takımın basesi gözüküyor , bu kötü olabilir eğer tam dümdüz gözüküyorsa (resim'in yalancısıyım)
Hemen hackerları

kattın ya gelmemiş haritaya.
Hemen kötü düşünüyorum

ama o resim konusunda dediğim olay doğru onu bi neo ile konuş derim
(01-26-2010 12:19 AM)masquerain Yazılan: [ -> ]Hemen kötü düşünüyorum
ama o resim konusunda dediğim olay doğru onu bi neo ile konuş derim
Neoda kim o benle konuşsun

Frekans bozucuyu nerden baksan bundan 1 sene önce kore'de kullanmıştım.
Özellikle Zakhar'da apache üzerinde çok etkili oluyordu =)
sadık yeni mapı fln bilmemde şu hacklere bi çare bulsunlar ya başka bişi istemiyoruz biz mariene bile razıyız sürekli oynamaya
Ben dedim Sadık'tan al haberi diye. =)