Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sniper Taktiği
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaşlar bu taktiği bazıları bilir ama yinede anlatıcam

Arkadaslar eger elinizde TL nakitiniz varsa 800 g1 alın ve onla "AI_AW Camo" alın ve oyun parasıylada Aug alın ( 3. slot aug 8.slot sniper silahı [AI_AW Camo] olacaktır ).ekrana nişangah yapın.Markerle yapım icin elinize nişangahlı silah alın ve markerla nişangah yerlerini işaretleyin istediginiz gibi yapabilirsiniz.

Gelelim savaşa

1. CQC ( dar alan )

dar alanda genellikle augla gezin haritanın buyuklugune baglı eger cok kucukse harita augla gezin uzakta bir dusman gordugunuzde hemen 8. slottaki awı alın ve adama vurun bu taktikle ofansif bir sniper olucaksınız.

2. urban ops

burada ise sadece koşarken augu alın ve kendinizi koruyun bir köşeye geçtiginizdede sniper silahını alın ve etrafa bakın

bu taktikleri uyguladığınızda kd kasıcaksınız.

Ve bu arada sniper silahı 8. slot oldugu için 2 ay gelicek ve 2 ay bu taktiği yapabilirsiniz.

YAZI BANA AİTTİR

EMEĞE SAYGI + REP
Bilgilendirme için teşekkürler.

DN: Sen değiştirdiğin için bende değiştirdim yorumumu.
değiştirdim
croshair programının hack olduğunu biliyorsun değil mi =)
Aslında taktik güzel assault + sniper tarzı bi teknik fena değil assniper Big GrinBig Grin
güzel uydurdun assniper Big Grin aslında bunu yapan 2 kişi var. biri ben bide baskasında gordum
ben bunu zamanında aiaw retail ile yapmıştım Big Grin
teşekkürler bi kaç kişide görmüştüm bu taktiği Smile
Güzel taktik ekrana cross çizin demişsin ve bir arkadaş yanlış anlamış Big Grin Elinizle CD kalemi gibi kalemle monitörün tam ortasına çiziceksiniz anlamışmıyım? Big GrinBig Grin
Paylaşım İçin SaolasınTongue
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler