Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Tema hakkında.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ekran çöznürlüğünü 1024x768 kullanan arkadaşların temalarında bozulmalar oluyordu.Bunların olmamasını istiyorsanız 1024x768 çözünürlük kullanan arkadaşlar yine tema seçme yerinden (kullanıcı paneli > şeçenekleri düzenle ) Brown WarrockTR (1024x768) temasını seçerlerse hiçbir sorunları kalmaz Smile
Abi yeni tema ile ilgili benim bir problemim var yeni temayı seçtiğimde internetim ve pc nin hızı azalıyor hemde gözle görülür biçimde yani resmen bir sekmeden diğerine geçerken 5-6 saniye bekliyor ve sürekli ie8 yanıt vermiyor diyor ama eski temayı seçtiğimde normal hızda hiç bi problem yok anlamadım gitti Ss.gif
Peki bu anasayfadayken mi oluyor sadece yoksa bir konu görüntülerken de oluyor mu ?
Sürekli oluyor abi mesela ben WTR deyken 5-6 sekme açıyorum bi problem olmuyodu ama yeni temada 2 sekme açsam pc can çekişiyo Ss.gif
Sanırım reklamlardan kaynaklanıyor.
Peki başka tarayıcı kullandığında bu sorunla karşılaşıyormusun ?
Denemedim aslında ama eski temayla devam etcem siyah daha güzel Smile
Sen bilirsin Smile
Google Chrome dene. Sorunun düzelecektir. Sakın Firefox kullanamyın 96 MB RAM yiyorSs.gif

SametKARA

Tema İyi Olmuşta Çok Beyaz. Smile
Güzel olmuş Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler