Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: anqrytig3r Warrock Sniper Gameplay
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
cevabı silmiştim boş olmasın diye yakalamışsın xd
İyi güzel Mehmet bunları oyun dosyalarını değiştirip yapıyorsun ama bu video'nun raporu halinde banlanacağınıda biliyorsundur umarım. Bu riski göze alma bence.
Arkadaşlar mehmet abi warrock temasında üstün bir başarıya sahiptir.Dikkat ederseniz müthiş bir tema ile yine kendini gösterdi.Tebrik ederim mehmet abi şu temalarıda birde paylaşsan hoş olucak ama .. Smile
(08-03-2010 12:44 AM)Mehmetii Yazılan: [ -> ]
(08-03-2010 12:43 AM)Orçun Çimen Yazılan: [ -> ]Adam EP 3 e geçmiş beyler . .. ARTİST

Ahauahuhadushd bayıldım bu cevaba. Big Grin

Castaneda cahillikle alakası yok. (: Bilmemen doğal ben yaptım ve sadece 2-3 dostumda var. (:

Hmm iyi bakalım dostum (:
(08-03-2010 12:49 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]İyi güzel Mehmet bunları oyun dosyalarını değiştirip yapıyorsun ama bu video'nun raporu halinde banlanacağınıda biliyorsundur umarım. Bu riski göze alma bence.

Video ve SS'lerdeki oynamaları dikkate almıyorlar diye biliyorum. Ses ve kes biç yaptım.
(08-03-2010 12:51 AM)Mehmetii Yazılan: [ -> ]
(08-03-2010 12:49 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]İyi güzel Mehmet bunları oyun dosyalarını değiştirip yapıyorsun ama bu video'nun raporu halinde banlanacağınıda biliyorsundur umarım. Bu riski göze alma bence.

Video ve SS'lerdeki oynamaları dikkate almıyorlar diye biliyorum. Ses ve kes biç yaptım.

SS'ler için öyle ama Video'larda daha esnekler. Yani adam zıplıyor uçuyorsa arka planda bir müzik var diye bunu görmezden gelmiyorlar zaten burada bakacakları şey değişen data dosyalarıdır.
Güzelsin tebrikler..
İstenirse aynı datalardan snipera her silahtaki gibi cros koyulabiliyor..Hatta istediğin silaha istediğin sekmeyi ve damageyi bile verirsin ama ban riskin artar ve warrock.exe veya o tarz runtime hatalarını yeme oranın artar...
Tebrikler Mehmet Smile Güzel olmuş devamını aw50f ile bekliyorum
(08-03-2010 01:04 AM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ]İstenirse aynı datalardan snipera her silahtaki gibi cros koyulabiliyor..Hatta istediğin silaha istediğin sekmeyi ve damageyi bile verirsin ama ban riskin artar ve warrock.exe veya o tarz runtime hatalarını yeme oranın artar...

O kadarını yapmak için baya bir bilgin olması lazım. (: Hiçte öyle şeylere gerek yok bence. Ve zaten silahların ve karakterlerin görüntülerini değiştirince oyun açılmıyor. Yani bendekilerle sınırlı.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler