Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: trvacancy - xslysnip3r -xdiosnip3r [Teamwiever Video Hack]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadas kendi bilgisayarında hack bulmamız konusunda yada hacke dair bişiler bulmamız konusunda büyük konustu..Wink

ama atalarımız buyuk lokma ye fakat buyuk konusma demısler..

http://www.izlesene.com/video/oyun-teamw...eo/2428769

Her hack sitesinde üyeligi ve 27 Temmuz 23 Temmuz gibi zamanlarda hack downloandı var..

Pc'sine girmemizde biraz oyaladı o zamanda pc'dekileri temizlemiş fakat ...İnternet geçmişi her zaman işe yarar..

Zaten dikkat ederseniz.. Hack sitelerine daha önceden tıklanmıs...
[Resim: alihack.png]
[Resim: adsztd.jpg]
[Resim: adsz1cx.jpg]
[Resim: adsz3.jpg]
Video bende açılmıyor ama downloadı olduğu konusundaki kanıtınız nedir? anlatırmısınız ona göree yorum yapayım..
Ali ile ilgili ss elime ulastı..Altınada uploadı yaptım orada daha net gozukuyor kanımca..Wink
Nerden bilelim bu alinin pc simi ?
(08-02-2010 11:45 PM)HasanERSOY Yazılan: [ -> ]Nerden bilelim bu alinin pc simi ?

Wink Koydugum ss'ler ve videodaki teamwiwer ipsine bakarsan gorursun..
Gayet net !

SametKARA

Onur Sana Helal Olsun Birde Bu Çocuk Hack Değilim Diye Laf Yapıyordu Bana Bunun Diğer Bir Arkadaşı Var h0rnydog Bu Çocukta da Hack Var Bilgisayarına Girdim Ama Çok Fazla Anlamadığım İçin Birşeyler Yapamadım..Tekrar Helal Olsun Sana
huahasuhdasuhdashduasduahsd pro pro hahahaah
Abi WTR dedektiflik bürosundan daha becerikli çıktı nokta atışı yapıyolar hacklere Big Grin
iyide bunun alinin pci oldunu nasıl kanıtlayacaksın belki senin pclerdendir belki sen hackersin.
herşey mümkün
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler