Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Zakhar'da Oturma Eylemi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Evet sayın WTR izleyicileri ben evet ben yine ben ve yine saçma sapalak bi haber...

Bugün WarRock tarihinin en ilginç günlerinden birisini yaşadı. K2 Network şirketinin Assault ların 4. slotlarındaki K400 el bombasını kaldırdığı haberi Askeri kışlalara bomba gibi düştü. Haberi alır almaz K2 Network şirketini arayan Orgeneral Kaan Topal bilginin doğruluğunu teyit edince sinirden deliye döndü. Eline aldığı M60 kışla dışına çıkan Kaan Topal M60 sıka sıka k2 binasına doğru yola çıktı.Yolun yarısında güvenlik güçlerince durdurulan Kaan Topal nezarethaneye atıldı. Bu haber üzerine genel grev düzenleyen NİU Assaultları Zakhar'da Oturma Eylemi başlattı. Yerli malı haftası havasında geçen eylemde NİU askerleri görüntü alınmasını engelledi ancak tabiki hiç bir yerde sınır tanımayan WTR muhabiri ben Sinan Yüksel 5 yıldır aralıksız savaşan askerlerin sonunda 1 gün grevi bahane ederek yaptığı tatilden 1 kare fotoğraf almayı başardım işte o kare...

[Resim: screenshot015zp.jpg]

Evet sayın seyirciler ben WTR muhabiri Sinan Yüksel yine ilginç,tuhaf, acayip,sıradışı,doğa üstü,insanlık dışı ve vahşice olmasada orta şeker bu haberi size Battle Group Stüdyolarından sundum iyi akşamlar yarında kimselere vermeyin (randevu) yine beraber olalım Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin...
Bundan sonra el bombası yerine patates.Bütçede açık var.Tasarufa gitmek lazım.Devir tasaruf devri. Big Grin
Güzel vallahiBig GrinBig GrinBig Grin

Sarp

Yakışır Big GrinBig Grin
Güzel SS Big GrinBig GrinBig Grin
zazazazaz Big Grin
Güzel Big Grin

Sherlock

Güzeeel totos.gif
hehe Big Grin
Süper ya Big GrinBig Grin
Referans Adresler