Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WTR & XgameTR Olimpiyatları 8.Event Kod Adı 'Tavsan' Kazananlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

TaTy

8 olimpiyat oyunumuzu oynadık.Arkadaşlardan güvenlik için 3 tane SS aldırdık.SS ler Colt+Zaman+Kill zamanlarına göreydi.Bölümümüz Engreneydi. 20 kişilikti 6 admin 14 oyuncu vardı.

Soru: Neden Avrupa Serverında Yapılmadı ?
Cevap: Avrupa serverında odayı kurduk fakat şifreli odaya girişte serverdan kaynaklanan bir sorun olan '' Clan Maçı Oynanıyor Olabilir'' hatası yüzünden odayı açan kişiden başka kimse giremiyordu. 5-6 kişi denedik olmadı bu yüzden TR serverında kuruldu oda.

Bunun yüzünden bize sitemde bulunmayınız , G1 in oyun hatalarından kaynaklanan bir sorun.

Oyunculardan m24 sniper silahı ile uzak mesafedeki 2 tane Medic(Tavşan) vurmalarını istedik.Bayağı zorlandılar.Gueverax1(kardo) ve bestblack(ben) tavşandık.Hareketler çektik Smile Çok uğraştılar bizi vurmak için Smile Cephanesi biten gidip doldurdu.Biraz şans biraz fırsat birazda kabiliyet önemliydi.

Kazanan kişiler :
1. rushtim3 [ 400G1+ 3 Puan ]
2. sp4rtal1 [ 2 Puan ]
3. xru1nx [ 1 Puan ]

Ödüller Neler ?

1.Olan kişiye 400G1 + 3 Olimpiyat Puanı
2.Olan Kişiye 2 Olimpiyat Puanı
3.Olan Kişiye 1 Olimpiyat Puanı

10 Event Sonunda Ne Olcak ?

Puanları toplamı en çok olan 1.kişi [30days] Gold Premium-2.kişi [30days] Silver Premium-3.kişi [30days] Bronze Premium kazanacak.
Not: Bu ödüller dahada büyütülebilir.

SS ler
[Resim: screenshot029zf.th.jpg][Resim: screenshot030j.th.jpg][Resim: screenshot032x.th.jpg]
Umarım herkez eğlenmiştir. Ödül ve puanları alanları tebrik ederim Smile
Güzel fikirmiş
Emeği geçen tüm abilermize teşekkür ederim.
anaaa niye hedef 12 yapmadınız la
neden 6 tane admin katılıyor? 2 tanesi yetmiyor mu?
Kazananlara tebrikler
(08-01-2010 10:03 PM)tolgaergün Yazılan: [ -> ]neden 6 tane admin katılıyor? 2 tanesi yetmiyor mu?

cevabı sorunun içinde Big Grin
1. oldum ve çok eğlendim.Eventta emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler Smile
8 gb video aldım yıh yıh Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler