Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nerde O Günler...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Warrock'dan canım sıkıldı şunu yaptım Smile

[Resim: bhehey.png]
3 harf tek kelime lol Big GrinBig GrinBig Grin
Just for Laught Tongue
ÖSS'yi kaldır sana charlarımı vereyim Big Grin
(01-25-2010 05:58 PM)Unbelieveable Yazılan: [ -> ]ÖSS'yi kaldır sana charlarımı vereyim Big Grin

Smile Kaldırsın bende retail m60 retail famas kodu vereyim Big Grin
(01-25-2010 05:58 PM)Unbelieveable Yazılan: [ -> ]ÖSS'yi kaldır sana charlarımı vereyim Big Grin

Daha düzgün tabirler kullan lütfen * Bir daha bu konuda uymarmak istemiyorum - qstrgy07 -
(01-25-2010 06:17 PM)aLoneRapper Yazılan: [ -> ]

Oğlum sen kadar kuşbeyinli bi adamsın ? Hack olduğunu tüm oyun biliyor sen hala burlardasın.Lan insan bi NC basar gizlenmek için . Yok oda yok sende süzme bi şapşalsın.Hack SS'sini Turgay'a gönderdim birazdan icabına bakar .

Adam hack olabilir ama bu platformda böyle konusamazsın.

TaTy

Güzel Smile ama ÖSS nin kalkması imkansız. Ne zaman askerlik kalkar o zaman ÖSS kalkar . ÖSS bir eleme sınavıdır. Çürük elma ile sağlam elmayı ayırt etme olayıdır.Bilgili olan , çalışan , okuyan kazanıp doktor olur hayat kurtarır güzelde maaş alır.Çürük elma ise ne ben söyleyim ne siz sorun Smile
(01-25-2010 06:26 PM)bestblack Yazılan: [ -> ]Güzel Smile ama ÖSS nin kalkması imkansız. Ne zaman askerlik kalkar o zaman ÖSS kalkar . ÖSS bir eleme sınavıdır. Çürük elma ile sağlam elmayı ayırt etme olayıdır.Bilgili olan , çalışan , okuyan kazanıp doktor olur hayat kurtarır güzelde maaş alır.Çürük elma ise ne ben söyleyim ne siz sorun Smile

Eleme sistemini bende savunuyorum fakat bilmiyorum yani daha farklı bir sistem olması lazım. Bana sorarsanız nasıl bir sistem diye bende bilmiyorum Smile
Adam alanında üstün basarı saglayip, ÖSS de yapamıyorsa bunu değerlendirmiyorlar o kötü
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler