Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hack olarak odadan atılmakta varmış
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Hack olarak odadan atılmakta varmış Smile Hayatımda hack olarak odadan atıldığım ilk gün.. Karşıdaki 2 patavatsızın lafına kanarak, video yada ss olmadan, tw ile pc sine bağlanıp hackini ifşa etmeden kimseye hack demeyin ve atmayın.. Belki arada doğruları secersiniz ama aradada bizim gibi insanlarında denk geleceğini unutmayın

Atan donsuz ise 1-6 oynayan abi abi diye yalvaran veletten başkasıda olamaz Smile Oyundan ss alamadım atıldım zaten alamadan

[Resim: screenshot048cz.jpg]

SS de verdiğim id şifre tw id şifresidir Smile Napalım artık tw id şifresi dağıtıyoruz adamlara
Tw nedir bilirmiki Big GrinBig Grin
Hack açanlar yüzünden adam gibi oynayan oyuncular da artık odalardan atılıyor gayet normal. Derin bir nefes alıp vererek tekrar başka bir odada oyuna devam etmek en iyisi Smile
Günde en az 6 kere atılırdım =) bu aralar girmiyorum
(07-31-2010 11:14 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Tw nedir bilirmiki Big GrinBig Grin

bilmez Big GrinBig GrinBig Grin
Oyunun temasını değişmişin her ihtimale karşı nickini sansürle Smile

Sherlock

"he" de geç moruk.
(08-01-2010 12:28 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Oyunun temasını değişmişin her ihtimale karşı nickini sansürle Smile

Olacak olsa çoktan olurdu.. Bizde sanş yokki hocam şans olsa anamızdan kız doğardık Smile
Cehaleti ve bencilliği düstur edinmiş zihniyetlere nerede rastlanılacağı belli olamayacağı için, haksızlığa uğrayanın mağduriyetini ifade etmesi de büyük bir buhran halini almaktadır.

Atılan çamurun izini silmek, haklı olduğunu kanıtlamaya çalışmaktan daha zor olmaktadır.

Bundan dolayıdır ki, bileği kadar yüreği de mert insanlara her platformda ihtiyaç vardır.

Saygılarımla.
Referans Adresler