Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock'ı Yüklerken Hata
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(01-25-2010 05:44 PM)medic.kit Yazılan: [ -> ]
(01-25-2010 05:41 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]
(01-25-2010 05:38 PM)medic.kit Yazılan: [ -> ]2 gün önce pc format attım.Dün yükledim girerken Virüs buldu sildim virüsü kuzenim sil sil dediSs.gif sildim 30 dk sonra oyun hata verdi.tekrar gireyim dedim bu seferde o sildiğim şey olmadıgı için hata verdi.Snra pc den komple sildim bugün tekrar yükledim bu seferde İNSTALLER yaparken üstteki yazı cıkıyo eger sorun çözülmezse bırakıcam şerefsizim iyice bıktırdı Ss.gif
format atmadan öncede sürekli oyun donuyordu.odaya giriyorum mesela adam atınca yada kendim cıkınca oyun hata veriyor sonlandırıyordum iyice sıkıldım amaSs.gif

Bak virüs programın nod32 ise karantinadan silinen dosyayı bul tekrar yükle yada herhangi bi programsa yine aynısını yap

Virüs programı kaspersky format attırdım cafe bunu yüüklemiş.nasıl kullanıyo onuda bilmiyom pff kafayı yicem Big Grin
Benim dediğimi yapman lazım Ya öyle çözülür yada bilemiyorum Big Grin
en sağlam yöntem. Anti virüsü sil. G1 download programını sil. Sonra bir daha indir vede oyunu indir.
pekala sildim komple hangi siteden indirmemi tercih edersiniz?

TaTy

(01-25-2010 06:10 PM)medic.kit Yazılan: [ -> ]pekala sildim komple hangi siteden indirmemi tercih edersiniz?
Warrock oyununu "CNET*" ile indirmek için - > Tıklayınız.

Alternatif Download Yolları

Gamersfirst Live ! -> Download

Game Daily - > Download

SpawnPoint - > Download

Big Download - > Download

* CNET tavsiye edilen indirme sayfasıdır.
Bu tür sorunlarla daha önce karşılaşılmıyordu.
Bu aralar baya çoğaldı...

Mehmet abinin verdiği linklerden herhangi birinden indir, bakalım düzelecekmi.
teşekkürler deniCem..
gamersfirst in sitesinden indir
Warrock oyununu "CNET*" ile indirmek için - > Tıklayınız

tıkladıktan sonra: Your download will begin in a moment. If it doesn't, click here to try again. Still having trouble? Visit the Download Help Center.

click here ımı tıklıcam?

Misafir

sdfsdf
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler