01-25-2010, 05:59 PM
(01-25-2010 05:44 PM)medic.kit Yazılan: [ -> ]Benim dediğimi yapman lazım Ya öyle çözülür yada bilemiyorum(01-25-2010 05:41 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ](01-25-2010 05:38 PM)medic.kit Yazılan: [ -> ]2 gün önce pc format attım.Dün yükledim girerken Virüs buldu sildim virüsü kuzenim sil sil dedisildim 30 dk sonra oyun hata verdi.tekrar gireyim dedim bu seferde o sildiğim şey olmadıgı için hata verdi.Snra pc den komple sildim bugün tekrar yükledim bu seferde İNSTALLER yaparken üstteki yazı cıkıyo eger sorun çözülmezse bırakıcam şerefsizim iyice bıktırdı
format atmadan öncede sürekli oyun donuyordu.odaya giriyorum mesela adam atınca yada kendim cıkınca oyun hata veriyor sonlandırıyordum iyice sıkıldım ama
Bak virüs programın nod32 ise karantinadan silinen dosyayı bul tekrar yükle yada herhangi bi programsa yine aynısını yap
Virüs programı kaspersky format attırdım cafe bunu yüüklemiş.nasıl kullanıyo onuda bilmiyom pff kafayı yicem

sildim 30 dk sonra oyun hata verdi.tekrar gireyim dedim bu seferde o sildiğim şey olmadıgı için hata verdi.Snra pc den komple sildim bugün tekrar yükledim bu seferde İNSTALLER yaparken üstteki yazı cıkıyo eger sorun çözülmezse bırakıcam şerefsizim iyice bıktırdı