bizim takımda saldıran yoktu ki bir saldırdım 2. oldum intihar ede ede duşurdum puanı

20 k aldık
Şimdiki eventlerin giriş biçimleri farklı.
2 sene önce eventlere girebiliyordum fakat şimdi ; üst tarafta admin duyuru yaparken daha 'pasword' yazısı çıkmadan oda 10+ Full doluyor.IRC den vs vs Adminle arası iyi olan işi götürüyor demekki.
birds yazısını gördüm ve oda doldu 2 sene önceki klawye kullanışımla şimdikinin farkı yok hatta şimdi daha hızlı yazıyorum ama yinede giremiyorum.Bağlantı hızı desen 2 mbit gayet yeterliydi ama neyse evente giren arkadaşlara bile tebrikler.
(07-31-2010 07:33 PM)Black Yazılan: [ -> ]Şimdiki eventlerin giriş biçimleri farklı.
2 sene önce eventlere girebiliyordum fakat şimdi ; üst tarafta admin duyuru yaparken daha 'pasword' yazısı çıkmadan oda 10+ Full doluyor.IRC den vs vs Adminle arası iyi olan işi götürüyor demekki.
birds yazısını gördüm ve oda doldu 2 sene önceki klawye kullanışımla şimdikinin farkı yok hatta şimdi daha hızlı yazıyorum ama yinede giremiyorum.Bağlantı hızı desen 2 mbit gayet yeterliydi ama neyse evente giren arkadaşlara bile tebrikler.
demekki sen şifre yerini acık tutmuyorsun odayı gördüğüne göre

Evet bende gayet hızlı bir biçimde yazdım ama nasıl oluyorsa doluyor

Şu event larda şansım hiç olmadı ya kastı ya server a olan bağlantı koptu ya elektrikler gitti hep bişey çıkıyor ben event a girince