Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gridlock Square
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Birinde Yunus kardeşim birinde Uğur vardı
Uğur 20k Yunus 40k aldı Big Grin Big Grin

[Resim: screenshot013y.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

[Resim: screenshot017mn.jpg]

[Resim: screenshot009i.jpg]

(H) victory.gifbeyfendiARTİST
bizim takımda saldıran yoktu ki bir saldırdım 2. oldum intihar ede ede duşurdum puanı Smile 20 k aldık
Ragenın Pıngi 300 Lerde Big GrinBig Grin
(07-31-2010 07:27 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]Ragenın Pıngi 300 Lerde Big GrinBig Grin

Ne zaman normaldi ki ? Big Grin

TaTy

Şimdiki eventlerin giriş biçimleri farklı.
2 sene önce eventlere girebiliyordum fakat şimdi ; üst tarafta admin duyuru yaparken daha 'pasword' yazısı çıkmadan oda 10+ Full doluyor.IRC den vs vs Adminle arası iyi olan işi götürüyor demekki.

birds yazısını gördüm ve oda doldu 2 sene önceki klawye kullanışımla şimdikinin farkı yok hatta şimdi daha hızlı yazıyorum ama yinede giremiyorum.Bağlantı hızı desen 2 mbit gayet yeterliydi ama neyse evente giren arkadaşlara bile tebrikler.
(07-31-2010 07:33 PM)Black Yazılan: [ -> ]Şimdiki eventlerin giriş biçimleri farklı.
2 sene önce eventlere girebiliyordum fakat şimdi ; üst tarafta admin duyuru yaparken daha 'pasword' yazısı çıkmadan oda 10+ Full doluyor.IRC den vs vs Adminle arası iyi olan işi götürüyor demekki.

birds yazısını gördüm ve oda doldu 2 sene önceki klawye kullanışımla şimdikinin farkı yok hatta şimdi daha hızlı yazıyorum ama yinede giremiyorum.Bağlantı hızı desen 2 mbit gayet yeterliydi ama neyse evente giren arkadaşlara bile tebrikler.

demekki sen şifre yerini acık tutmuyorsun odayı gördüğüne göre Smile

Sherlock

Çok çabuk doldu -.-
Evet bende gayet hızlı bir biçimde yazdım ama nasıl oluyorsa doluyor Ss.gif
Şu event larda şansım hiç olmadı ya kastı ya server a olan bağlantı koptu ya elektrikler gitti hep bişey çıkıyor ben event a girince Ss.gifSad
Referans Adresler