Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mikrafon sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bilgisayarımı yeni tamirden aldım format atılmış ve win7 kurulmuş kulaklıgı takınca kulak çalışıyor ancak mikrafonu takınca mikrafon çalışmıyor kabloları nereye taktıımı da biliorum Smile mikrafonun bozuk olmadığından 100 de 100 eminim acaba ne yapmam lazım mikrafonu çalıştırmak için ?
Kasanın önünde 2 adet 3.5mm lik giriş olması lazım birisi kulaklık birisi mic. için öncelikle doğrusuna taktığına emin ol daha sonra sağ altta ses denetim kısmı var ses özellikleri aç de ayarlarda mikrofonu bul üzerine tik koy daha sonra ses tablosuna gel ve altındaki sessis tik i işaretli olan yerdeki tik e tıkla açılır.

Edit : şöyle yap masaüstünde sağ alt ses ayarı var ona sağ click > ses denetimini aç > sol üstten seçenekler > özellikler > listeden microphone > soldaki kutucuğa tik koy sağ click ile > daha sonra ilk tabloya gel microphone nin altında sessiz işaretliyse yeşil tik e 1 kere tıkla.
push to talk'tan ayarladınmı ? (Ts'de)
(07-30-2010 11:32 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Kasanın önünde 2 adet 3.5mm lik giriş olması lazım birisi kulaklık birisi mic. için öncelikle doğrusuna taktığına emin ol daha sonra sağ altta ses denetim kısmı var ses özellikleri aç de ayarlarda mikrofonu bul üzerine tik koy daha sonra ses tablosuna gel ve altındaki sessis tik i işaretli olan yerdeki tik e tıkla açılır.

Edit : şöyle yap masaüstünde sağ alt ses ayarı var ona sağ click > ses denetimini aç > sol üstten seçenekler > özellikler > listeden microphone > soldaki kutucuğa tik koy sağ click ile > daha sonra ilk tabloya gel microphone nin altında sessiz işaretliyse yeşil tik e 1 kere tıkla.

yanlız bnm win7 ve leptop ondan dediklerin yok
O zaman başlat > denetim masası > Ses efekti ve ses aygıtları > insan sesi > ses ayarı > seçenekler gerisi aynı.
(07-30-2010 11:41 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]O zaman başlat > denetim masası > Ses efekti ve ses aygıtları > insan sesi > ses ayarı > seçenekler gerisi aynı.

seninki win7 olduundan eminmsn çünkü ses efekti ve ses aygıtları diye 1 sey yok.
kardeşim windows 7 miydi seninki Big GrinBig Grin Allah cezamı verecek direk konuya girmişim adam gibi okumadan Big GrinBig Grin

edit : 2. mesajındada win7 demişin Big GrinBig Grin bende bu akşam bişey var içmeden sarhoş olmuşum Tongue
(07-30-2010 11:47 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]kardeşim windows 7 miydi seninki Big GrinBig Grin Allah cezamı verecek direk konuya girmişim adam gibi okumadan Big GrinBig Grin

sen ne sandın Big GrinBig Grin
mikrofonunu bilgisayara tanıt sanırım anlıyorsun pc den ses aygıtlarından donanım sına olmazsa bize ulaş bi bakalım
Referans Adresler