Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Benden Bu Kadar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Forumlara fazla girmemeye karar verdim bunun nedeni:
Dün aldığımız bir dostluk sonunda nedenini tam bilmediğim halde 'Sergen Kara' isimli şahıs tarafından Ts'ye davet edildik Ben,Yunus,Cemil ve Görkem kardeşim beraber girdik Ts'lerine. Ne olduğunu anlıyamadan seviyesiz biri sövmeye başladı...Neden küfür etmeye başladığını soruyoruz adam gene sövmeye devam ediyor.Seviyesiz olduğunu o kadar çok belli ettiki kullandığı tekerlemeleri duysanız sen 'malmısın' diye bir soru çıkar ağzınızdan.Yazık o yaşa gelmişsin terbiye denen bişi yok.
Neyse uzatmıyorum ben böyle kişiliksiz insanlarla aynı forumda olmaktan utanç duyuyorum ama hepiniz için geçerli değil aranızda çok sevdiğim insanlarda var..Foruma girersem tektük 1-2 günde 1 oda en fazla...

Kendinize iyi bakın WTR.

Not: Konuyu nereye açacağımı bilemedim kusuruma bakmayın.
1-2 kişi için değmez . Ama sen kararını vermişsin hayırlısı olur inşallah Ss.gif
Arkadaş şimdi senin bu düşüncen yanlış.neden çünkü bir kişi yüzüden bir forumu sorumlu tutamazsın bize kaç gün binlerce sayıyor küfür ediyor böyle yapcaksan warrock oynama bence yanlış bir karar yapcağın şey takmamak herkes zaten kendi çöplüğünde öter!
Bu şahıslar WTR ye üyemi ?
Allah allah warrock karışıyor oyunda çürük elmalar oldukça devam edecektir.
Kararından pişman olmazsın inşallah.
(07-30-2010 02:33 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Bu şahıslar WTR ye üyemi ?

islamj0ker sergen kara

lxunik4xl(tam bilmiyorum) Furkan

Ve WarrockHit Adminleri.
Salla bunları ya sen oyununu oyna.Burda ne güzel bir ortam var sen bu foruma üye olan varsa onları rezil et önce Smile
(07-30-2010 02:44 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]
(07-30-2010 02:33 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Bu şahıslar WTR ye üyemi ?

WarrockHit Adminleri.

Dediğin gibi warrcokhit mensubu adamlar wtr değil boşver.
lxunik4xl(tam bilmiyorum) Furkan

Bu kişiye sen ne hakla KÜRT diyebiliyorsun ? Çok haklılar sana küfretmeye... Dünkü muhabbeti kendim özellikle furkandan dinledim
(07-30-2010 05:08 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]lxunik4xl(tam bilmiyorum) Furkan

Bu kişiye sen ne hakla KÜRT diyebiliyorsun ? Çok haklılar sana küfretmeye... Dünkü muhabbeti kendim özellikle furkandan dinledim

savunma yapıcak durumda değilsiniz adamın ettiği küfürler onun ne kadar seviyesiz bir insan olduğunu belli etti o kadar isterseniz ses kaydıda var elimizde atarım..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler