Bu bikini eventtendan sonra gelen pachte kasma sorunu basladı ve halen daha düzelmedi.Şimdi benim altıma link koyupta forumda zaten var demeyin çünkü hepsini denedim alakası yok!!Bu kasma son patchden sonra bazı kişilerde oldu ve bu kişiler içinde bende varım!Lanet olası hackler bi yana laglar bi yana simdide bu kasma sorunu baş gösteriyor.Biz bu oyuna o kadar para yatırıyoruz ama adamlar bi oyunla ilgilenmiyorlar aydan aya event yapıyorlar!ne biçim oyun anlamadım!Eğer bu sorun daha devam ederse inanın çok kişi bırakacaktır!Çünkü oyun oynanmaz halde çok kötü kasıyor!Şimdi bana ekran kartı düşük cart curt demeyin!Ekran kartı 1gb ram 3 gb!Ona göre bilginiz varsa cevap verin yoksa hiç beni başka yerlere yönlendirmeyin!!Şimdiden TEŞEKKÜRLER!!
Benim Özellikler Senınkınden Bıraz Dusuk Oldugu Halde Bende Kasma Çok Az Sorun Senın Kasanda OlAbılır İçini Aç Temizle Güzelce Fanı Felan Kasma Bıraz Azabılır Tahmınıme Gore
fanla fln alakası yok bu bu bikini eventı ile gelen patch den sonra böle oldu aynı sorun bendede var kasıyo
(07-30-2010 11:46 AM)Soner Ağdaş Yazılan: [ -> ]fanla fln alakası yok bu bu bikini eventı ile gelen patch den sonra böle oldu aynı sorun bendede var kasıyo
Bende Kasma Yok Ama Yınede Oynuyamıyorum Suan Nalet Olsaı Internet Yuzunden 5 dK Bir Gidip Gelıo Sunucuya Olan Bağlantı Koptu Yazısını Görmekten Bıktım

bilgisayarı kötü olana her pacthte kasar...
kasmayın pc sinde bile kasma var.
Ekran kartı NVIDIA mı ATI mi?
Benim Ekran kartı Ati önceden kasma yoktu bu patch geldi kasma başladı

En yakın patchde düzelecek umarım.
(07-30-2010 12:01 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Ekran kartı NVIDIA mı ATI mi?
Nvidia!Ekran kartınıda güncelledim ama sorun çözülmedi!Gelen patchi bekliyecez başka care yok ama patch ile düzelmesse oyunu bırkmak zorunda kalacağım!