Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Eski Warrock Yeni Warrock(Resimlerle)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
tabikide eskisi daha güzeldi 2 yıldır oynamıyordum dün girdim dedim bi güzel oynıyım girdim 10 dakka sonra sıkılıp cıktım o eski tadı yok
Eskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!
Eskisi
Tartışılmaz, eskisi. En azından bu kadar hack yoktu, bu kadar kasma yoktu, bu kadar sorumsuz değildi oyuncular.
Eskiyle yeni kıyaslanamaz bile. Bikere eskiden hp sp barları bile şimdikinden daha güzel. Nerde o eski Warrock nerde şimdiki Warrock. Eskiden 62 lvl gördükmü vay be derdik. Pehhh.
(06-16-2011 05:54 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Tartışılmaz, eskisi. En azından bu kadar hack yoktu, bu kadar kasma yoktu, bu kadar sorumsuz değildi oyuncular.

okeyyy katılıyorum beyfendibeyfendi
eski resimleri paylaşarak beni duygulandırdın Sad
yapmayın eskiden hackin kralı vardı. Yatıt kalkıp oyunun bugünkü durumuna tapalım. Anti-Kick denen olay kaldırıldı arkadaş bu resmen devrim demektir. Eskiden sırf bu anti kick canımızı okur şifreli oda açar, oraya bile opk gelir oyunun içine eder, oynayacak oda bulamazdık.

Bence herkes oyunun bugünkü halini öpsün başının üstüne koysun.
(06-16-2011 06:10 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]yapmayın eskiden hackin kralı vardı. Yatıt kalkıp oyunun bugünkü durumuna tapalım. Anti-Kick denen olay kaldırıldı arkadaş bu resmen devrim demektir. Eskiden sırf bu anti kick canımızı okur şifreli oda açar, oraya bile opk gelir oyunun içine eder, oynayacak oda bulamazdık.

Bence herkes oyunun bugünkü halini öpsün başının üstüne koysun.

Kesinlikle katılıyorum. Anti kick denilen şey yüzünden giren hackleri atamazdık. Tek çare odadan çıkmaktı. Aynı zamanda hack sayısı da az değildi. Yine oynatmıyorlardı. Bence yeni warrock, hem oynanabilirlik hem grafik açısından çok daha iyi eskiye göre. Menü temaları vs çok daha iyi aynı zamanda Smile
Eskinin nesini beğeniyorsunuz ? bir sürü açık vardı ve şimdi çoğu kapatıldı ve adamlar Türkçe destek koydu,Türkçe yaptılar oyunu. Eskiden böyle değildi ..
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler