Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Palit 9400gt 1gb/128 bit
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar yeni ekran kartı alacam ve burda bulduğum nerdeyse en iyi kart 9400gt. Belediye dağıtmış gibi her yerde 9400gt ekran kartı var.Ben biryere sordum ve Palit 9400gt 80 tl den satıyor.Bende şuan geforce 6200tc var.Warrock oynarken daha doğrusu oynayamıyorum hiç beklemediğiniz bir anda masaüstüne atıyor veya warrock.exe bir hatayla karşılaştı cart curt...Herşeyi denedim ve sorun çözemedim.En sonunda ekran kartından olduğu kanaatine vardım.Benim amacım şuan piyasade olan tüm oyunları high kalitede oynamak değil.Bu kartla cod 5 nfs shift gibi oyunları medium ayarlarda kasmadan oynayabilirmiyim ve en önemlisi Warrock'u sorunsuz ve high grafik ayarlarında oynayabilirmiyim ?Lütfen bu işten gerçekten anlayan veya bu kartı kullananlar cevap versin....
Teknik Özellikler
# 1024 MB
# 128bit
# DDR2
# PCI-Express 2.0
# 550MHz işemci hızı
# Memory Clock 700MHz (350x2)
# Shader Clock 1400MHz
# Video desteği; Dual-link DVI,TV-Out, CRT
# OpenGL 2.1 desteği
# DirectX DX10 desteği
# Shader Modeli 4.0
# 2560x1600 çözünürlük desteği

TaTy

Warrock'u sorunsuz bir şekilde oynamak için İşlemcinde iyi olacak Reminde . Ama illaki alacaksan eski teknoloji alıpda paranı çöpe atma .Üstüne 30 TL daha koy bunu al GT220 GDDR3 1GB 128Bit Nvidia DX10.1 Ekran Kart

Yada 100 daha koy http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/ov...id=1&act=1
WinFast GT 240 GDDR3 al
(11-25-2009 07:43 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ]Warrock'u sorunsuz bir şekilde oynamak için İşlemcinde iyi olacak Reminde . Ama illaki alacaksan eski teknoloji alıpda paranı çöpe atma .Üstüne 30 TL daha koy bunu al GT220 GDDR3 1GB 128Bit Nvidia DX10.1 Ekran Kart

Yada 100 daha koy http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/ov...id=1&act=1
WinFast GT 240 GDDR3 al

İşlemcim iyi sanırım.İntel pentium D 3.20 3.21
Ram 1.5 gb.
İlk önerdiğin karta baktım fazlada bi + sı yok.Oc ile 9400gt'yi ona eşitleyebilirim.
İkinci önerdiğin ise şuanda 100Tl koycak param yok eğer üste koycak param olsa direk Sapphire 3850 alırım Smile
Hem işin içine bide psu girince ortalık bayaa karışıyor Big Grin
warrock yüzünden benim Grafikkarte (yani ekran karti) yandi, ve simdi GeForce 9700 XL aldim 512 mb'lik kullanilmis 55€ tuttu
hhhhhhhhhhhh
(11-25-2009 08:51 PM)x6atman Yazılan: [ -> ]warrock yüzünden benim Grafikkarte (yani ekran karti) yandi, ve simdi GeForce 9700 XL aldim 512 mb'lik kullanilmis 55€ tuttu

Sizin orda çok pahalı Smile
Kartı aldım.Taktım ve kurdum.Direk Warrock'a girdim.Ebmlem'e girdim ve bütün herşeyi high yaptım shaderleri açtım.Oynamaya başladım şuana kadar hiçbir kasma olayı olmadı.Çok seri birşekilde oynatıyor.İlerleyen günlerde başka oyunlarda deneyeceğim...
Şimdilik bukadar Big Grin
Ya lanet olsun yine aynı hata yine aynı hata yine aynı hata Ss.gif Ya oyunda kasma yok bişey yok neden alıyorum bu hatayı neden ? ram değiştir ekran kartı değiştir format at onu yap bunu yap bir türlü olmadı Ss.gif
Referans Adresler