07-30-2010, 02:17 AM
**İsim: Alper
**Doğum Tarihi : 07.07.1992
**Msn: Gizli İçerik
**Bugüne kadar kullandığınız accountlar: l3ombastic l3igtank l3igrusher l3urbery Crusher8 Cashboy
**Şuanki accountunuzun level'ı ve KD'si: 52 / 2.19
**Oynadığınız karakterler: Assault
**Oynadığınız oyun modu: Cqc
**Bugüne kadar bulunduğunuz Clanlar: BBD » TmT » GoD » TR
**Kaç yıldır oyunu oynuyorsunuz: Betadan Beri
**Ts&mik durumu: Olmazmı Big Grin Teamspeak Mühendisi olduk artık Big Grin
**Nerde oturuyorsunuz: İstanbul / Çamlıca
**Kaç saat oynuyorsunuz ( hafta içi ) : Dışarda olmazsan 8-10 Saat / Dışarda olursam 2-3 Saat
**Kaç saat oynuyorsunuz ( hafta sonu ) :3-5 Saat
**Accountunuzun Premium durumu vede gelecekteki Premium Durumu: Gold (Gelecekte Platinium) Big Grin
**Önceki clanınızdan çıkma sebebiniz : Oyuna olan bağımlılığım azaldı sadece maç için giriyorum normal oyun pek oynamam ve artık liderlikten bıktım oturmuş bir clanda söz sahibi olmadan piyon durumunda kalmak istiyorum.. Liderdim Clanı dağıttım..
**Doğum Tarihi : 07.07.1992
**Msn: Gizli İçerik

**Bugüne kadar kullandığınız accountlar: l3ombastic l3igtank l3igrusher l3urbery Crusher8 Cashboy
**Şuanki accountunuzun level'ı ve KD'si: 52 / 2.19
**Oynadığınız karakterler: Assault
**Oynadığınız oyun modu: Cqc
**Bugüne kadar bulunduğunuz Clanlar: BBD » TmT » GoD » TR
**Kaç yıldır oyunu oynuyorsunuz: Betadan Beri
**Ts&mik durumu: Olmazmı Big Grin Teamspeak Mühendisi olduk artık Big Grin
**Nerde oturuyorsunuz: İstanbul / Çamlıca
**Kaç saat oynuyorsunuz ( hafta içi ) : Dışarda olmazsan 8-10 Saat / Dışarda olursam 2-3 Saat
**Kaç saat oynuyorsunuz ( hafta sonu ) :3-5 Saat
**Accountunuzun Premium durumu vede gelecekteki Premium Durumu: Gold (Gelecekte Platinium) Big Grin
**Önceki clanınızdan çıkma sebebiniz : Oyuna olan bağımlılığım azaldı sadece maç için giriyorum normal oyun pek oynamam ve artık liderlikten bıktım oturmuş bir clanda söz sahibi olmadan piyon durumunda kalmak istiyorum.. Liderdim Clanı dağıttım..