07-29-2010, 11:44 PM
Artık herkez birbirinden TW açmasını istiyor. Bakın millet bu TW çocuk oyuncağı değil. Birisi gelse bana TW vereceğim tepki "açmıyorum" tarzında olacaktır aslada açmam. Milletin bilgisayarıma girmesine neden izin vereyim. Millete gelipte TW açmasını istedim ama açmadı diyip suçlama yapmayın. Sen istedin o istedi şu istedi ohhh ne güzel her oyun birine TW verecez. Ben uğraşmam öyle şeylerle. Hele tanımadığım birisine ne sebeble ben bilgisayarımın kontrolünü vereyim delimiyim ben.
Çok şüphelenen varsa önce TS üzerinden konuşurum baktım olmayacak gibi Beşiktaş Adex'e çağırırım bir gün birlikte oyun oynarız ama örnek olarak ben kimseye TW açmam. Benim gibi düşünen başkalarıda vardır şüphesiz.
Bu sebeble kimseyi TW açmıyor diye şuçlayamazsınız. İsteyen açar beni bağlamaz ama örnek olarak ben hayatta açmam. Oyun oynamak için giriyoruz oyuna, işimiz gücümüz yok millete TW'mi açacaz ?
Çok şüphelenen varsa önce TS üzerinden konuşurum baktım olmayacak gibi Beşiktaş Adex'e çağırırım bir gün birlikte oyun oynarız ama örnek olarak ben kimseye TW açmam. Benim gibi düşünen başkalarıda vardır şüphesiz.
Bu sebeble kimseyi TW açmıyor diye şuçlayamazsınız. İsteyen açar beni bağlamaz ama örnek olarak ben hayatta açmam. Oyun oynamak için giriyoruz oyuna, işimiz gücümüz yok millete TW'mi açacaz ?