kanıt manıt umrumda değil burda yapılan yorumlar inan gerçek yorumlar değil ts deki konuşmayla burası farklı oluyor. isim vermicem fakat burda yazan yorumların %70 e aşkını gerçek değil ... ve ayrıca istediğim anda tw ip atmaman bana ne olduğunu kanıtladı ss e felanda gerek yok.
(07-29-2010 03:24 PM)caglar.yildiran Yazılan: [ -> ]valla ister ss ister video koyun ben oyun içi teamwiever istediğimde vermediği anda anladım ne olduğunu + küfür iyice seviyesini düşürdü ...
öyle bir dünya yok. Bende vermem kimseye TW. İşim gücüm yok milleti inandırmak için millet birbirine TW'mi verecek ? Ben uğraşmam bile umrumda değil. İsteyen istediği kadar TW istesin gene vermem oyuncakmı bu sıkılana TW açacaz. Çok istiyorsanız gidin bir internet cafede birlikte oynayın
(07-29-2010 03:58 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (07-29-2010 03:24 PM)caglar.yildiran Yazılan: [ -> ]valla ister ss ister video koyun ben oyun içi teamwiever istediğimde vermediği anda anladım ne olduğunu + küfür iyice seviyesini düşürdü ...
öyle bir dünya yok. Bende vermem kimseye TW. İşim gücüm yok milleti inandırmak için millet birbirine TW'mi verecek ? Ben uğraşmam bile umrumda değil. İsteyen istediği kadar TW istesin gene vermem oyuncakmı bu sıkılana TW açacaz. Çok istiyorsanız gidin bir internet cafede birlikte oynayın
Turgay kardesim sana katılıyorum hatta ben onlara teklif de ettim ist esenlere gelirseniz evimde sizi agırlarım dedim yok dediler ve simdi kanıtlı ss koydk ale hack dıyorlar bole insanlara artk biseyde denmiyor kanıta bile inanmıyor
(07-29-2010 03:58 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (07-29-2010 03:24 PM)caglar.yildiran Yazılan: [ -> ]valla ister ss ister video koyun ben oyun içi teamwiever istediğimde vermediği anda anladım ne olduğunu + küfür iyice seviyesini düşürdü ...
düşünce hakkım yok mu ? herkez istediği gibi düşünür

Rahman'la bi odada oynamıştım gerçekten hack gibi oynuyo ama pro

(07-29-2010 04:53 PM)furkiabi Yazılan: [ -> ]Rahman'la bi odada oynamıştım gerçekten hack gibi oynuyo ama pro 
Utandırıyorsun Beni Çok Teşekkür ederim